TML’den hayırsever iş adamlarına plaket

Afyonkarahisar Ticaret Meslek Lisesi'ne yardımlarını esirgemeyen işadamlarına, Okul Müdürü İbrahim Özkul, tarafından plaket verildi Afyonkarahisar Ticaret Meslek Lisesi, okula yaptıkları yardımlarından dolayı Alimoğlu Mermer Sahibi İbrahim Alimoğlu, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Şahin Kardeşler Mermer Genel Müdürü Ali Şahin ve Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Önder'e plaket verdi.Düzenlenen plaket töreninde iş adamlarına plaketleri Okul [&hellip]

TML'den hayırsever iş adamlarına plaket

Afyonkarahisar Ticaret Meslek Lisesi’ne yardımlarını esirgemeyen işadamlarına, Okul Müdürü İbrahim Özkul, tarafından plaket verildi

Afyonkarahisar Ticaret Meslek Lisesi, okula yaptıkları yardımlarından dolayı Alimoğlu Mermer Sahibi İbrahim Alimoğlu, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Şahin Kardeşler Mermer Genel Müdürü Ali Şahin ve Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Önder’e plaket verdi.
Düzenlenen plaket töreninde iş adamlarına plaketleri Okul Müdürü İbrahim Özkul tarafından verildi. Düzenlenen törende konuşan İş adamı İbarahim Alimoğlu okulların hizmet yuvaları olduğunu, okullara hizmet etmenin görevi olduğunu belirtti. Alimoğlu; “İşadamı olarak onlara her zaman gerekli yardımı ve desteği vermeye hazırız. Sağolsun arkadaşlar okulun ihtiyaçlarını bizi bildirdiler, bizde ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık, bundan sonra her zaman her okulun ihtiyaçlarını görmeye hazırız.” dedi.
Düzenlenen plaket töreninde konuşan Okul Müdürü İbrahim Özkul, okula destek sağlayan iş adamlarına teşekkür etti. Özkul, görev süresi dolan Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Önder’e de yaptığı çalışmalardan dolayı plaket verdi.
Afyonkarahisar Ticaret Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Önder de okullara hizmet etmenin hakka hizmet olduğunu söyledi. En güzel yatırımın eğitime yapılan yatırım oluğunu kaydeden Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler; “Benim 3 tane oğlum var bir tanesi buradan mezun, şu anda TOBB Ekonomi Üniversite’nde okuyor. Hocamızın da gayretlerini gördük, okula ne gerekiyorsa her zaman yardım yapmaya hazırız. Bu bizim boynumuzun borcudur, en güzel yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Her yıl biz çocuklarımıza bin tane mont, bin ayakkabı yardım yapmayı geleneksel hale getirdik”dedi. Düzenlenen plaket törenini ardından okul Müdürü İbrahim Özkul tarafından iş adamlarına yemek verildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme