TKDK personeline Proje Yönetimi Eğitimi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü Proje Yönetimi Eğitimi aldı TKDK Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü tarafından İl Koordinatörlüğü personelinin proje yönetim kapasitesini geliştirmek ve bu alandaki verimliliğimizin artırılması amacıyla, Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayan TR33 Bölgesinde faaliyet gösteren Zafer Kalkınma Ajansı 2010 yılı II. Dönem Teknik Destek Hibe Programı'na proje [&hellip]

TKDK personeline Proje Yönetimi Eğitimi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü Proje Yönetimi Eğitimi aldı

TKDK Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü tarafından İl Koordinatörlüğü personelinin proje yönetim kapasitesini geliştirmek ve bu alandaki verimliliğimizin artırılması amacıyla, Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayan TR33 Bölgesinde faaliyet gösteren Zafer Kalkınma Ajansı 2010 yılı II. Dönem Teknik Destek Hibe Programı’na proje başvurusu yapıldı. Zafer Kalkınma Ajansı tarafından yapılan değerlendirme neticesinde bu proje başvurusu destek almaya hak kazandı. Destek kararı sonrasında 24-28 Ocak 2011 tarihleri arasında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü toplantı salonunda düzenlenen seminerde Proje Uzmanı M. Pınar Köksal tarafından İl Koordinatörlüğü personeline Türkiye’de AB tarafından finanse edilen proje ve programlar, Türkiye – AB Katılım Öncesi İşbirliği Süreci, hibe imkânları, Proje Çevrimi-Yönetimi, Mantıksal Çerçeve Matrisi, Paydaş Analizi, Problem Analizi, Hedef Analizi, Strateji Analizi, Hibe Programları Başvuru Formları ve Eklerinin Hazırlanması konularında bilgiler verdi.
“Eğitim kurumsal kapasiteyi geliştirecek”
Verilen eğitim ile ilgili TKDK İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada; “ Yatırımların projelendirilmesi ülkemiz ve aynı zamanda ilimiz açısından yeni bir kavram olup, son yıllarda uygulanan hibe programları ve çeşitli desteklerle gelişmeye başlamıştır. Proje yönetimi konusunda aldığımız eğitimlere ilave olarak destek talebimizde belirttiğimiz konularda aldığımız eğitim kurumsal kapasitemizi geliştirmeye ve bu konuda verimliliğimizi en üst seviyeye çıkarmamıza katkı sağlayacaktır. TKDK Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü İlimiz kırsal alanında Avrupa Birliği standartlarının en kısa sürede yakalanabilmesi, İlimizin tarım sektöründe diğer bölge illeri ile rekabet edebilir hale gelmesi amacıyla daha eğitimli daha deneyimli personel eliyle faaliyetlerini yerine getirmeyi hedeflemektedir. Kurumun genç ve dinamik yapısı eğitim sonuçlarının uygulamaya en kısa sürede aktarılması açısından da önemli bir fırsattır” ifadelerine yer verildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme