Tiyatroya doymak isteyenler için son bir oyun

Ünlü Yazar ve Senarist Sadık Şendil tarafından yazılan iki perde müzikli güldürü türündeki oyun, Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas’ın yönetmenliğinde 22 Mart’ta yapılan galanın ardından şu ana kadar 12 kez kapalı gişe oynandı.YER KALMIYORSanatseverlerin RAM Salonu’na akın ettiği bundan önceki tüm seanslarda, koltuk aralarına sandalye ve tabure takviyesi yapılarak, daha çok kişinin oyunu izlemesi sağlandı. [&hellip]

Ünlü Yazar ve Senarist Sadık Şendil tarafından yazılan iki perde müzikli güldürü türündeki oyun, Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas’ın yönetmenliğinde 22 Mart’ta yapılan galanın ardından şu ana kadar 12 kez kapalı gişe oynandı.
YER KALMIYOR
Sanatseverlerin RAM Salonu’na akın ettiği bundan önceki tüm seanslarda, koltuk aralarına sandalye ve tabure takviyesi yapılarak, daha çok kişinin oyunu izlemesi sağlandı. Büyük beğeni toplayan oyunun finaline ise son bir oyun kaldı.
SON BİR OYUN
3 Mayıs Cuma günü sahnelenecek oyunun ardından Belediye Şehir Tiyatrosu sezonu kapatacak. Rezervasyonları haftalar öncesinden dolan son iki oyunu izlemek isteyenler için yine RAM Salonu’nda ilave sandalye ve tabure takviyesi yapılacağı açıklandı.

Bakmadan Geçme