Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tiyatrodan, müziğe kadar önemli çalışmaları imza attık”

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, tiyatrodan müziğe kadar bir çok alanda önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi

 

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, Gün FM’de çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
“MOBİL ÇOCUK TİYATROSU KURULACAK”
Göreve geldiği günden bu yana tiyatrodan müziğe varıncaya kadar birçok alanda önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Akar, “Belediye Tiyatromuzun oyunları oldukça ilgi görüyor. Halkımızın ilgisi tiyatromuzun tüm oyunlarını kapalı gişe olarak oynamalarını sağlıyor. Tiyatro ekibimiz yakında kurulacak olan mobil çocuk tiyatrosu ile köylere ve okullara giderek çocuklarımızla tiyatroyu buluşturacak. Ayrıca çevre illere turneye gidecekler. Tiyatro adına önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz.” dedi
“KOROLARIMIZ BAŞARILI KONSERLER VERİYOR”
Belediye Çocuk korosunun kurulduğunu belirten Akar, “Bizim çocuk koromuz Türk müziği tarzında çalışmalar yapıyor. Bu şekilde bildiğim kadarıyla Türk müziği tarzında faaliyette olan ülkemizde 4 koro var. Ayrıca tasavvuf koromuzu kurduk. Korolarımız başarılı konserler veriyorlar ve vermeye devam edecekler.” şeklinde konuştu.
“ŞİİR AKŞAMLARI PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR”
Şiir akşamları programlarından bahseden Akar, “Her ay bir kez Kültür Evimizde bu programları icra ediyoruz. Bugüne kadar düzenlediğimiz şiir akşamlarımız ilgi gördü. Tüm halkımızı bekliyoruz. Etkinliklerimizi Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün sosyal medya adreslerinden takip edebilirsiniz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda daima yanımızda olan Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Zeybek’e ve Belediye yetkililerimize çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
Şehrin Gastronomi alanında UNESCO’nun yaratıcı şehirler ağına dahil olmasının son derece sevindirici olduğunu dile getiren Akar, Belediye olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirdiklerini sözlerine ekledi.