• Haberler
  • Genel
  • Tiyatrocular moral depoladı – Kocatepe Gazetesi

Tiyatrocular moral depoladı – Kocatepe Gazetesi

Sergiledikleri oyunlarla Afyonkarahisar halkının takdirini kazanan Belediye Şehir Tiyatroları oyuncuları, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'la bir araya geldi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncularını Korel Termal Otel’de ağırladı. Gösterime girdiği tarihten bu yana kapalı gişe oynayan Belediye Şehir Tiyatrosu, 30 Nisan’da sona eren sezonun yorgunluğunu akşam yemeğinde attı. Genel Sanat Yönetmenliğini [&hellip]

Tiyatrocular moral depoladı

Sergiledikleri oyunlarla Afyonkarahisar halkının takdirini kazanan Belediye Şehir Tiyatroları oyuncuları, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’la bir araya geldi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncularını Korel Termal Otel’de ağırladı. Gösterime girdiği tarihten bu yana kapalı gişe oynayan Belediye Şehir Tiyatrosu, 30 Nisan’da sona eren sezonun yorgunluğunu akşam yemeğinde attı. Genel Sanat Yönetmenliğini Hasan H. Elmas’ın yaptığı Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncuları bu sezon gösterime sundukları ‘Karım Balım Peteğim’ isimli oyunla izleyiciden tam not aldı.
ELMAS’TAN TEŞEKKÜR
Oyuncuların gösterdikleri performansın takdire şayan olduğunu bildiren Başkan Burhanettin Çoban, tiyatro sanatının gelişimi adına yaptıkları çalışmalardan dolayı kutladı. Çoban, tiyatro sanatının gelişmesi adına verdiği desteğin bundan sonrada devam edeceğini bildirdi.
Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas ise Başkan Burhanettin Çoban’ın desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini dile getirerek “Başkanımızın desteği olmasaydı, bizler bu başarıyı yakalayamazdık. Ekibim adına kendisine şükranlarımı sunuyorum” dedi. Yemeğin ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık tarafından tiyatroculara çeşitli hediyeler verdi.
Akşam yemeğinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın yanı sıra Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık da hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme