Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tiyatro severler açık hava tiyatrosunda buluştu

Tiyatro severler açık  hava tiyatrosunda buluştu

Afyonkarahisar’da ilk kez düzenlenen açık hava tiyatrosu ilgiyle izlendi. Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu, “Haybeden Gerçeküstü Aşk” isimli romantik komedi oyunu ile izleyicinin karşısına çıktı

 

Hıdırlık Açık Hava Tiyatrosunda ilk kez düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Belediye Meclis Üyeleri Harun Sağlam, Bekir Lafçı ile çok sayıda tiyatrosever katıldı.
Pandemi dolayısıyla hijyen, mesafe ve temizlik kurallarına uygun şekilde düzenlenen etkinlikte Yılmaz Erdoğan’ın “Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar” adlı kitabından tiyatroya uyarlanan romantik komedi türündeki “Haybeden Gerçeküstü Aşk” isimli oyunu büyük beğeni topladı. Geçmişten günümüze kadın erkek ilişkilerinin mizahi bir dille yansıtıldığı ve izleyenlerin kadın-erkek fıtratına dair derin düşüncelere daldığı oyunun başrollerini paylaşan Yönetmen Hasan Hüseyin Elmas ile Ceren Gürlek de başarılı performanslarıyla beğeni topladılar.
Oyunun ardından Afyonkarahisar Belediyesi tarafından ilk kez açık havada düzenlenen oyunu keyifle izlediklerini ifade eden tiyatroseverler, kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ettiler.