Tişörtte, şapkada, rozette tek mesaj

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu'nun yıldönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında '17-25 Aralık, Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası olsun' yazılı tişört, şapka ve rozetler dikkat çekti Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı ile CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 17 Aralık 2013'te yapılan ve Bakanlar Kurulu üyelerinin de karıştığı [&hellip]

Tişörtte, şapkada, rozette tek mesaj

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu’nun yıldönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında “17-25 Aralık, Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası olsun” yazılı tişört, şapka ve rozetler dikkat çekti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı ile CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 17 Aralık 2013’te yapılan ve Bakanlar Kurulu üyelerinin de karıştığı iddia edilen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun yıldönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Bankalar Caddesi’ndeki PTT Şubesi önünde yapılan basın açıklamasına CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çalı, CHP Eski Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ünlütepe ile yaklaşık 60 kişilik partili grup katıldı.
“AKP’NİN YÜZKARASIDIR”
“17-25 Aralık, Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası olsun” yazılı tişört, şapka ve rozetlerin taşındığı basın açıklamasında konuşan CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, 17-25 Aralık operasyonlarını unutmayacaklarını söyledi. Görgöz, “Bu hafta, AKP’nin yüzkarasıdır. Aradan 1 yıl geçmesine rağmen bu 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonları’ndan sonra, bunu tespit eden savcıları, emniyet güçlerini yerlerinden savurarak sadece kendi savcılarını ve emniyet güçlerini oluşturma çabası içindeler” dedi.
“HUKUK VE ADALET HERKESE LAZIM”
Görgöz, hukuk ve adaletin herkes için geçerli olması gerektiğini belirterek “İnsanın olduğu yerde sizin baskılarınız bir yere kadardır. Bugün halkın karşısına çıkamaz durumdasınız. 17-25 Aralık, Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası olacaktır” diye konuştu.
“İLK YOLSUZLUK DEĞİL”
CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çalı, “Ortaya çıkan yolsuzluk, hükümetin ilk yolsuzluğu değildir. Bizler Deniz Feneri davasını da unutmadık. Milletin adamıyız diye siyaset sahnesine çıkanların, milletin üç kuruş kazancına göz diktikleri ortaya çıkmıştır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme