Tire ve Damla söke söke finale

Afyonkarahisar Merkez Grubu'nda kendi illerinde şampiyon olan U-16 takımlarından 6 takım yer aldı. Bu takımlar arasında mağlubiyeti bulunmayan Tire 1922 ile Beylikgücü ve Damlaspor ile Torbalıspor yarı finalde karşı karşıya geldi. Karşılaşmalarda yaşanan büyük çekişmeler yarı finale yakışan ve hak eden takımların geldiğini gösterdi. Oynanan ilk maçta Tire 1922 ile Beylikgücü karşı karşıya geldi.MAÇTAN DAKİKALAR17. [&hellip]

Afyonkarahisar Merkez Grubu’nda kendi illerinde şampiyon olan U-16 takımlarından 6 takım yer aldı. Bu takımlar arasında mağlubiyeti bulunmayan Tire 1922 ile Beylikgücü ve Damlaspor ile Torbalıspor yarı finalde karşı karşıya geldi. Karşılaşmalarda yaşanan büyük çekişmeler yarı finale yakışan ve hak eden takımların geldiğini gösterdi. Oynanan ilk maçta Tire 1922 ile Beylikgücü karşı karşıya geldi.
MAÇTAN DAKİKALAR
17. dakikada gelişen Beylikgücü atağında Fırat takımını öne geçirdi. 1-0
20. dakikada gelişen Tire atağında Ahmet golü bulan isim oldu. 1-1
64. dakikada Tireli Buğrahan takımının üstünlüğü yakalayan golünü kaydetti. 2-1
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmadı ve finale ilk yükselen takım Tire 1922 oldu.
İKİNCİ FİNALİST DAMLASPOR OLDU
Torbalıspor’la yarı final maçında karşı karşıya gelen Damlaspor ikinci yarıda bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Damlaspor kazandığı bu galibiyetle finale adını yazdırdı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme