Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tip proje seçen köylüye Özel İdare kıyağı!

İl Özel İdaresi Genel

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy, köylerde İdarenin tip projelerini tercih ederek inşaat yapanların arsa hafriyat çalışmalarını İdare olarak yapacaklarını söyledi. Toy, “Bu da bizim kıyağımızdır” dedi

 

 

İl Genel Meclisi (İGM) Ocak ayı toplantılarının 4. birleşimi dün tamamlandı. Meclis üyeleri bugün sabah Ocak ayının 5. ve son toplantısı için bir araya gelecek.
İŞ MAKİNESİ ALIMINA KREDİ ÇEKME İNCELENİYOR
Açılış ve yoklamadan sonra başlayan toplantıda ilk olarak gündem dışı bir konu okutulup oybirliği ile ilgili komisyonlara rapor hazırlanmak üzere gönderildi. İdarenin Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün belirlemiş olduğu ve İdarenin faaliyet alanlarına giren konularda kullanmak üzere ihtiyacı olan muhtelif iş makinelerine ihtiyaç duyulduğundan kamu bankalarından kredi kullanılarak borçlanma işlemine karar verilmesi önce komisyonlarda görüşülecek.
TALEPLERİ KHGB DEĞERLENDİRECEK
Çıkrık beldesinde bulunan Hamza Koşman Ortaokulu ve Çıkrık İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde bulunan, basket sahalarının düzeltilmesi talebinin dairesince değerlendirilmesine karar verildi. Başmakçı ilçesinde Fatih İlköğretim Okulu bahçesinde basketbol sahasının düzeltilmesi talebinin Başmakçı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce (KHGB) değerlendirilecek. Çay ilçesine bağlı Maltepe köyünde yer alan Sağlık Evinin bakım ve onarımının yapılması talebinin İl Sağlık Müdürlüğü’nce yapılması bilgilendirmesi yapıldı. Erkmen belde sınırlarında bulunan TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi okul bahçesine oyun parkları yapılması talebinin, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından değerlendirilmesini uygun gören aynı yönde ki komisyon raporları kabul edildi.
“KÖYLÜYE TİP PROJE KIYAĞI”
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy, köylerde İdarenin tip projelerini tercih ederek inşaat yapanların arsa hafriyat çalışmalarını İdare olarak yapacaklarını söyledi. Toy, “Bu da bizim kıyağımızdır” dedi. İGM Başkanı Burhanettin Çoban, kendilerinin siyasi olarak böyle bir yaklaşımdan memnuniyet duyacaklarını kaydetti.
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti