Tıp öğrencilerini teşvik eden ödül

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tıp Fakültesi’nde '3’üncü Sınıf Proje Dersi Uygulama Çalışması Ödül Töreni' düzenlendi Ali Çetinkaya Kampüsü Tıp Fakültesi Amfi Dersliklerinde yapılan, AKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Songur'un açış konuşmasıyla başlayan ödül törenine Dekan Prof. Dr. Ahmet Songur'un yanı sıra, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gürsel Acartürk ile birlikte öğretim üyeleri ve öğrenciler [&hellip]

Tıp öğrencilerini teşvik eden ödül

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tıp Fakültesi’nde “3’üncü Sınıf Proje Dersi Uygulama Çalışması Ödül Töreni” düzenlendi

Ali Çetinkaya Kampüsü Tıp Fakültesi Amfi Dersliklerinde yapılan, AKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Songur’un açış konuşmasıyla başlayan ödül törenine Dekan Prof. Dr. Ahmet Songur’un yanı sıra, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gürsel Acartürk ile birlikte öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Sözel sunum dalında 1. seçilen çalışma; Doç. Dr. Ersin Günay’ın danışmanlığında, öğrenciler Hatice Ece Yağlıkara, Büşra Sirel, Emre Asan, Şema Gizem Orun ve Müge Yavuz tarafından hazırlanan “Tıp Fakültesi Öğrencilerinin Organ veya Doku Nakli ve Organ Bağışı Hakkındaki Bilgi, Tutum ve Davranışları” adlı çalışma oldu.
En iyi poster sunumu dalında ise Doç. Dr. Sevinç Sarınç Ulaşlı’nın danışmanlığında, öğrenciler Abdullah Özdemir, Şeyma Aktürk, Hazel Deniz Erdoğan, Fatma Güven ve Meryem Akkaş tarafından hazırlanan “Postoperatif Pulmoner Komplikasyonların Değerlendirilmesi” adlı çalışma 1’inci seçildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme