• Haberler
  • Genel
  • Tıp Bayramı'na özel kutlama – Kocatepe Gazetesi

Tıp Bayramı'na özel kutlama – Kocatepe Gazetesi

Özel Park Hastanesi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Güral Otel' de bir kutlama programı gerçekleştirdi Özel Park Hastanesi, Tıp Bayramını Güral Otelde düzenlenen bir program ile kutladı. Programa Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Mustafa Enis Arabacı, Hastane Başhekimi Opr. Dr. Süleyman Şahin, Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Selim Bodur ile birlikte Özel Park Hastanesi'nde görevli olan [&hellip]

Tıp Bayramı’na özel kutlama

Özel Park Hastanesi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Güral Otel’ de bir kutlama programı gerçekleştirdi

Özel Park Hastanesi, Tıp Bayramını Güral Otelde düzenlenen bir program ile kutladı. Programa Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Mustafa Enis Arabacı, Hastane Başhekimi Opr. Dr. Süleyman Şahin, Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Selim Bodur ile birlikte Özel Park Hastanesi’nde görevli olan doktorlar ve idari personel eşleriyle katıldı.
ARABACI’DAN TEBRİK
Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Mustafa Enis Arabacı yaptığı açılış konuşmasında, meslektaşlarının bayramını kutlayarak bu tür etkinliklerin her yıl daha da güzel ve geniş bir şekilde kutlanması için gayret göstereceklerini belirtti. Arabacı konuşmasının bir bölümünde, Özel Park Hastanesi’nde görevi sona eren ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olan Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi’ ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi ve kapılarının kendilerine daima açık olduğunu belirtti.
ÇEKİRDEKÇİ TEŞEKKÜR ETTİ
Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi de yaptığı kısa konuşmada; sadece görev yerinin değiştiğini, tüm çalışma arkadaşlarıyla olan irtibatının daima süreceğini, Özel Park Hastanesi’nin tüm personeliyle birlikte çalışmanın kendisi için büyük bir zevk olduğunu dile getirdi.
TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ
Gecede Türk Sanat Müziği eserleri, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim görevlisi Yıldırım Aktaş ve İ. Bedia Gürdamar tarafından yorumlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

ÇEKİRDEKÇİ’DEN İKİ ŞARKI
Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne getirilen Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi “Benzemez Kimse Sana” ve “Dönülmez Akşamın Ufkundayız” isimli iki eser seslendirerek geceye ayrı bir renk kattı. Çekirdekçi’nin seslendirdiği eserler davetliler tarafından ilgiyle dinlendi ve bitiminde de uzunca alkışın sahibi olarak, büyük bir beğeni topladı.

Bakmadan Geçme