• Haberler
  • Genel
  • Tıp Balosu’nda eğlendiler – Kocatepe Gazetesi

Tıp Balosu’nda eğlendiler – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Tabip Odası, Tıp Haftası etkinlikleri çerçevesinde Oruçoğlu Termal Otel’de Tıp Balosu düzenledi Afyonkarahisar Tabip Odası’nın düzenlediği Tıp Haftası etkinlikleri, Tıp Balosu ile sona erdi. Baloda konuşan Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Kemal Demirkırkan, bu yıl, diğer yıllardan farklı olarak 13 Mart’ta doktorların eylem yaptığını hatırlatarak Afyonkarahisar Tabip Odası’nın da bu eyleme destek verdiğini belirtti. Eylemden [&hellip]

Tıp Balosu'nda eğlendiler

Afyonkarahisar Tabip Odası, Tıp Haftası etkinlikleri çerçevesinde Oruçoğlu Termal Otel’de Tıp Balosu düzenledi

Afyonkarahisar Tabip Odası’nın düzenlediği Tıp Haftası etkinlikleri, Tıp Balosu ile sona erdi. Baloda konuşan Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Kemal Demirkırkan, bu yıl, diğer yıllardan farklı olarak 13 Mart’ta doktorların eylem yaptığını hatırlatarak Afyonkarahisar Tabip Odası’nın da bu eyleme destek verdiğini belirtti. Eylemden sonra Türk Tabipleri Birliği’nden randevu alındığını söyleyen Demirkırkan, bu eyleme katılanlara teşekkür etti.
Doktorların yanı sıra Tıp Fakültesi öğrencilerinin de katıldığı Balo’da meslekte 25’inci yılını geride bırakanlara da plaket verildi. Gece, konser ve danslarla devam etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme