• Haberler
  • Genel
  • Tınaztepe Emirdağ’ı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Tınaztepe Emirdağ’ı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Ligin namağlup ikinci takımı Tınaztepe Belediyespor bu hafta kendi evinde Emirdağspor’u ağırlayacak. Bolvadin deplasmanında tek golle 3 puan kazanan Tınaztepe Belediyespor bu hafta da Emirdağspor’u mağlup etmek istiyor Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Tınaztepe Belediyespor yakaladığı çıkışla gündemde. İlk hafta bol gollü geçen maçta Demirspor’u 3-4’le mağlup eden Tınaztepe Belediyespor ikinci haftada da [&hellip]

Tınaztepe Emirdağ'ı ağırlayacak

Ligin namağlup ikinci takımı Tınaztepe Belediyespor bu hafta kendi evinde
Emirdağspor’u ağırlayacak. Bolvadin deplasmanında tek golle 3 puan kazanan
Tınaztepe Belediyespor bu hafta da Emirdağspor’u mağlup etmek istiyor

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Tınaztepe Belediyespor yakaladığı çıkışla gündemde. İlk hafta bol gollü geçen maçta Demirspor’u 3-4’le mağlup eden Tınaztepe Belediyespor ikinci haftada da Dinar Belediyespor’la 2-2’lik skorla berabere kalmıştı. Hanesinde 4 puan bulanan Tınaztepe Belediyespor, Bolvadin Belediyespor karşısında da kazanarak puanını 7’ye yükseltmiş ve lider Hisar Belediyespor’u en yakın takipçisi olmuştu. Bu hafta da kazanmak isteyen Tınaztepe Belediyespor, Emirdağspor karşısında kazanarak puanını 10’a yükseltmek istiyor.
EMİRDAĞ POTAYA YAKIN
Düşme potasında bulanan 3 takımında 1’er puanı bulunuyor. Emirdağspor bu maçtan puansız ayrılırsa, rakipleri de puan kazanırsa Emirdağspor düşme potasına girebilir. Düşme potası korkusunu hisseden Emirdağ, Tınaztepe karşısında kazanarak potadan uzaklaşmak istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme