• Haberler
  • Spor
  • Tınaztepe, Dazkırı ile karşılaşacak – Kocatepe Gazetesi

Tınaztepe, Dazkırı ile karşılaşacak – Kocatepe Gazetesi

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Tınaztepe Belediyespor bu hafta düşme potasından kurtulmak isteyen Dazkırı Belediyespor'u konuk edecek. İkinci yarıda kazanamayan Tınaztepe Belediyespor, bu haftayı galibiyetle tamamlayarak kazanmaya tekrar başlamak istiyor. 10. haftadan Tınaztepe Belediyespor bu yana hanesine puan yazdıramayan Tınaztepe Belediyespor bu haftayı kayıpsız kapatmak istiyor.DAZKIRI BU HAFTAYI KAZANMAK İSTİYORDüşme potasında yer alan [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Tınaztepe Belediyespor bu hafta düşme potasından kurtulmak isteyen Dazkırı Belediyespor’u konuk edecek. İkinci yarıda kazanamayan Tınaztepe Belediyespor, bu haftayı galibiyetle tamamlayarak kazanmaya tekrar başlamak istiyor. 10. haftadan Tınaztepe Belediyespor bu yana hanesine puan yazdıramayan Tınaztepe Belediyespor bu haftayı kayıpsız kapatmak istiyor.
DAZKIRI BU HAFTAYI KAZANMAK İSTİYOR
Düşme potasında yer alan Dazkırı Belediyespor, Tınaztepe karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Kazanabilmek için futbol oyun kuralları çerçevesinde bütün kozlarını kullanacak olan Dazkırı Belediye bu haftayı 3 puanla tamamlaması halinde büyük avantaj sağlayacak. Mahmutköyüspor’un yakaladığı çıkış sonrasında Mahmutköyü’nün iki puan önünde olan Dazkırı Belediye, Emirdağspor’un da 3 puan gerisinde bulunuyor. Dazkırı Belediyespor’un bu hafta kazanması halinde potadan kurtulma ihtimali bulunuyor. (Kocatep Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme