Tınaztepe bu haftayı izinli geçirecek

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Afyonkarahisar gelmesi nedeniyle hafta sonu maçlar iptal edildi. Bunun için bu haftayı tatil yaparak geçirecek olan Tınaztepe Belediyespor Salı günü top başı yapacak Süper Amatör Lig'de mücadele eden Tınaztepe Belediyespor bu haftayı Afyonkarahisar'da yapılacak AK Parti İl Kongresi için tatil yaparak geçirecek. Bu hafta izinli [&hellip]

Tınaztepe bu haftayı izinli geçirecek

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Afyonkarahisar
gelmesi nedeniyle hafta sonu maçlar iptal edildi. Bunun için bu haftayı tatil yaparak
geçirecek olan Tınaztepe Belediyespor Salı günü top başı yapacak

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Tınaztepe Belediyespor bu haftayı Afyonkarahisar’da yapılacak AK Parti İl Kongresi için tatil yaparak geçirecek. Bu hafta izinli olduklarını belirten Tınaztepe Belediyespor’un başarılı defansı Ali Karakaya, “Bu hafta izinliyiz. Salı gününden itibaren idmanlarımızı hızlı bir şekilde sürdüreceğiz. Rakibimiz Dazkırı olacak ki zorlu bir rakip. Bizimde hedefimiz en az ikincilik. Bizde zirvenin ekipleri arasındayız ve şampiyonluğa ulaşmak için uğraşıyoruz. Hedefimiz olan şampiyonluk için de elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah yakaladığımız bu başarıyla Bölgesel Amatör Lig’e gideriz.” dedi.
Oynanacak ilk haftayı değerlendiren başarılı defans Karakaya, “Biz Fethibey’le biz iki maç yaptık ve iki maçtan da 3 puanla ayrılmayı başardık. İscehisar bu hafta Fethibey’den hükmen 3 puan alacak. Salar Belediyespor Tatarlıspor deplasmanında oynayacak. Bizde kendi evimizde Dazkırı Belediyespor’u ağırlayacağız. Zirvedeki maçların zorluk derecesine göre en zorlu maç bizim maçımız. İnşallah bu maçtan 3 puan çıkarabiliriz. Diğer taraftan da Salar Belediyespor ve İscehisarspor’un puan kaybetmesini bekliyoruz. Onlarda puan kaybederse artık bizde birinciliği ya da ikinciliği yakalayabiliriz.” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme