Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ticari bağlantılarımız genişliyor”

İzmir Enternasyonel Fuarı’ndakı faaliyetleri

İzmir Enternasyonel Fuarı’ndakı faaliyetleri ve ticari görüşmeleri hakkında bilgiler veren Türkiye Çin İş Geliştirme Derneği Başkanı İhsan Beşer, “Başta Çin olmak üzere diğer ülkelerle olan ticari faaliyetlerimizi artırarak sürdürüyoruz” dedi

Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, 88. İzmir Enternasyonel Fuarı’nda kurdukları stand ile hem Türkiye’nin ürünlerinin tanıtımını yaptıklarını, hem de diğer ülkelerle önemli iş bağlantıları yaptıklarını bildirdi.
Bu yıl 88’incisi düzenlenen ve partner ülke olarak Çin Halk Cumhuriyeti ile Hindistan’ın belirlenen İzmir Enternasyonel Fuarı’nda Türkiye Çin iş Geliştirme Derneği olarak kurdukları stand ile yer aldıklarını belirten Türkiye Çin İş Geliştirme Derneği Başkanı İhsan Beşer, Fuar’ın açılışından önce Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın ev sahipliğinde İzmir Ticaret Odası’nın verdiği yemeğe katıldıklarını belirtti.
Fuar organizasyonu dahilindeki “İzmir İş günleri” kapsamında bir çok ülkenin ticaret heyeti ile ikili görüşmelerde bulunduklarını kaydeden Beşer Fuar’la ilgili olarak şu bilgileri aktardı:
“Heyetler arası görüşmeler kapsamında KKTC Ticaret Dairesi Müdürü, Tayland Turizm ve Spor Bakan Yardımcısı ve heyeti, Surinam Endüstri Turizm ve Ticaret Bakanı ile heyeti, Botswana Ticaret Bakanı, Gambiya Büyükelçisi, Nabibya heyeti ve Güney Sudan ticaret heyeti, ile görüşmeler gerçekleştirdik. Fuarın resmi açılışını partner ülke Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ticaret Bakan yardımcısı ve Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan yaptılar. Çin Ticaret Bakan Yardımcısı Türkiye Çin İş Geliştirme Derneğimizin standını bizzat ziyaret ederek incelemelerde bulundu.”
Türkiye Çin İş Geliştirme Derneği standında yer alan Türk firmalarının birçok ticari bağlantı yaptıklarının altını çizen Başkan İhsan Beşer, “Türkiye ile Çin arasındaki ticari bağın güçlenmesine yönelik çalışmalarımızın yanı sıra diğer ülkelerle de ticari adımlar atıyoruz. Ülkemizin dış ticaretine katkı sağlamak amacıyla başlattığımız çalışmalarımıza devam ediyoruz. İzmir Enternasyonel Fuarı da bu adımların en güçlülerinden birisi oldu.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti