• Haberler
  • Genel
  • Ticaret rövanşı almayı başardı – Kocatepe Gazetesi

Ticaret rövanşı almayı başardı – Kocatepe Gazetesi

Liseler Arası Erkekler Afyonkarahisar Futbol Ligi’nin finalinde dün Merkez Atatürk Anadolu Lisesi ile Ticaret Meslek Lisesi karşılaştılar. Geçen yılın iki finalisti bu yılda birbirlerine rakip olurken, Ticaret Meslek Lisesi, geçen yıl kıl payı kaçırılan şampiyonluk kupasına bu yıl sahip oldu Afyonkarahisar Liseler Arası Erkekler Futbol Ligi Şampiyonu Ticaret Meslek Lisesi oldu. Dün oynanan final maçında [&hellip]

Ticaret rövanşı almayı başardı

Liseler Arası Erkekler Afyonkarahisar Futbol Ligi’nin finalinde dün Merkez Atatürk Anadolu Lisesi ile Ticaret Meslek Lisesi karşılaştılar. Geçen yılın iki finalisti bu yılda birbirlerine rakip olurken, Ticaret Meslek Lisesi, geçen yıl kıl payı kaçırılan şampiyonluk kupasına bu yıl sahip oldu

Afyonkarahisar Liseler Arası Erkekler Futbol Ligi Şampiyonu Ticaret Meslek Lisesi oldu. Dün oynanan final maçında Merkez Atatürk Anadolu Lise’sini 4-1 gibi farklı skorla mağlup eden Ticaret Meslek Lisesi, şampiyonluk kupasını kazandı.
Şampiyon Ticaret
Ticaret Meslek Lisesi, geçen yılın rövanşını da bu galibiyetle almış oldu. Maça hızlı başlayan Ticaret Meslek Lisesi, 11’inci dakikada skorda 1-0 üstünlüğü yakaladı. Ticaret Lisesi’nin golünü Mustafa kaydetti. 1-0 Bu golden 7 dakika sonra Atatürk Anadolu Lisesi beraberlik golünü buldu. Osman, serbest vuruştan attığı golle takımını eşitliğe taşıdı. İlk yarıda iki takımın ortaya koyduğu futbol ve mücadele ikinci yarı için sinyalleri de verdi. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlikle tamamlandı.
Ticaret ikinci yarıda sonuca gitti
İkinci yarıda daha iyi bir oyun çıkartan Ticaret Meslek Lisesi, rakip kalede baskılarını artırdı. 38’inci dakikada Mehmet’in sol kanattan kullandığı korner atışında kalecinin hatasını iyi değerlendiren Oğuz, yakın mesafeden topu ağlara göndererek yeniden takımını skorda üstün duruma getirdi. 2-1Bu golle moral bulan Ticaret Meslek Lisesi, 42’nci dakikada Oğuz’un golüyle durumu 3-1’e getirdi. Bu golle iyice maçı rolantiye alan Ticaret Meslek Lisesi 67’nci dakikada Hüseyin’in golüyle skoru 4-1’e taşıdı. Mücadele bu skorla sona ererken 2011-2012 Afyonkarahisar Liseler Arası Erkekler Futbol Ligi Şampiyonu Ticaret Meslek Lisesi oldu.

Zeki Kuş, kupayı verdi

Final maçını kazanan Ticaret Meslek Lisesi’ne kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spro İl Müdürü Zeki Kuş takdim etti. Finalde Merkez Atatürk Anadolu Lisesi’ni 4-1 gibi farklı skorla mağlup ederek şampiyonluk kupasını hak eden Ticaret Meslek Lisesi futbolcuları maç sonunda büyük sevinç yaşadılar. İkinci olan Merkez Atatürk Anadolu Lisesi de kupasını Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen’den aldı.

Rövanşı aldı

Final müsabakasında Ticaret Meslek Lisesi, güçlü rakibi Merkez Atatürk Anadolu Lisesini 4-1 yenerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Geçen yıl oynanan finalde de karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesini Atatürk Lisesi kazanmış ve kupanın sahibi olmuştu. Ticaret Meslek Lisesi, bu maçı kazanarak geçen yılın rövanşını da almış oldu. Geçen sezon finalde 2-1 yenildiği rakibinden de rövanşı alarak sevenlerine büyük coşku yaşattı. Bu galibiyetle Ticaret Meslek Lisesi aynı zamanda Afyonkarahisar’ı Türkiye şampiyonası maçlarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Öğrenciler okullarını destekledi

Liseler Arası Erkekler Futbol Ligi Finali’nde sahada olduğu kadar tribünlerde de coşku hakimdi. İki okulun öğrencileri, takımlarını desteklemek için Merkez 1 Nolu Saha’ya akın ettiler. Maçtan dakikalar öncesi kendilerine ayrılan tribünleri dolduran yüzlerce öğrenci müsabakadan önce okullarının lehine tezahüratlarda bulundular. Merkez Atatürk Anadolu Lisesinin öğrencileri, karşılıklı tribünlere geçen iki okul öğrencileri bu maça özel olarak da pankartlar hazırladılar. Öğrenciler, kendi takımlarını centilmence desteklerken, tribünlerden mutlu ayrılan taraf Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri oldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme