• Haberler
  • Gündem
  • Ticaret Borsası'nın 'Yunanistan' hassasiyeti – Kocatepe Gazetesi

Ticaret Borsası'nın 'Yunanistan' hassasiyeti – Kocatepe Gazetesi

Önceki gün öğle saatlerinde Yunanistan’ın başkenti Atina’ya 40 km uzaklıktaki Mati bölgesinde başlayan yangın durdurulamıyor.  Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda hayatını kaybedenlerin sayısı 80’e yükseldi.Afyonkarahisar Ticaret Borsası da sosyal medya hesabından Yunanistan'daki yangında hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayınlarken, yaralılara acil şifalar diledi. Bugüne kadar Türkiye'de yaşanan onca acı olayda ve şehit cenazeleri [&hellip]

Önceki gün öğle saatlerinde Yunanistan’ın başkenti Atina’ya 40 km uzaklıktaki Mati bölgesinde başlayan yangın durdurulamıyor.  Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda hayatını kaybedenlerin sayısı 80’e yükseldi.
Afyonkarahisar Ticaret Borsası da sosyal medya hesabından Yunanistan’daki yangında hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayınlarken, yaralılara acil şifalar diledi. Bugüne kadar Türkiye’de yaşanan onca acı olayda ve şehit cenazeleri ile ilgili olarak böyle bir hassasiyetine rastlanılmayan Ticaret Borsası’nın, “Yunanistan” hassasiyetinin sebebi merak uyandırdı.

Bakmadan Geçme