• Haberler
  • Genel
  • Tıbbi sekreterlik kursu açılıyor – Kocatepe Gazetesi

Tıbbi sekreterlik kursu açılıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren El Sanatları ve Mesleki Eğitim Kursları (AFEMEK) tarafından Tıbbı Sekreterlik kursu açılacak Afyonkarahisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, tıbbı sekreterlik alanındaki personel açığının kapanması ve işsiz vatandaşların istihdamını amaçlayan kurs için başvurular başladı. Tıbbı sekreterlik kursuna müracaat etmek isteyen vatandaşların 16 Aralık’a kadar Belediye [&hellip]

Tıbbi sekreterlik kursu açılıyor

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren El Sanatları ve Mesleki Eğitim Kursları (AFEMEK) tarafından Tıbbı Sekreterlik kursu açılacak

Afyonkarahisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, tıbbı sekreterlik alanındaki personel açığının kapanması ve işsiz vatandaşların istihdamını amaçlayan kurs için başvurular başladı.
Tıbbı sekreterlik kursuna müracaat etmek isteyen vatandaşların 16 Aralık’a kadar Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü AB Dış İlişkiler Birimi’ne müracaat etmeleri gerekiyor.
Hastayı muayeneye hazırlama, hasta kabul, dosya işlemleri ve çeşitli dokümanlar hazırlama gibi konuların işleneceği kurs sonunda başarılı kursiyerlere Milli Eğitim Müdürlüğünden onaylı sertifika veri-lecek. Kursa katılmak isteyenlerin 1 vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı ve diploma fotokopileriyle AB Dış İlişkiler Birimi’ne şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme