• Haberler
  • Genel
  • Tıbbi bitkiler için ikinci çalıştay Mart’ta

Tıbbi bitkiler için ikinci çalıştay Mart’ta

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen resmi ziyarette, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu ve Rektör Solak 11-13 Mart 2016 tarihleri arasında Korel Termal Otel'de düzenlenecek olan 2’nci Afyonkarahisar Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Merkezi Odaklı Strateji ve Hedeflerin Belirlenmesi [&hellip]

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen resmi ziyarette, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu ve Rektör Solak 11-13 Mart 2016 tarihleri arasında Korel Termal Otel’de düzenlenecek olan 2’nci Afyonkarahisar Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Merkezi Odaklı Strateji ve Hedeflerin Belirlenmesi Çalıştayı’na ilişkin görüş alışverişinde bulundular. Görüşmede AKÜ ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan çalıştayın programı ve içeriğine ilişkin konular ele alındı.
İSTİŞAREDE BULUNULDU
Ormana ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ın görüşmesinde, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Afyonkarahisar Tıbbi ve Itri Bitkiler Merkezi’nde yürütülmekte olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Görüşmede Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi ve Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez de hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme