• Haberler
  • Genel
  • THM konseri beğeni topladı – Kocatepe Gazetesi

THM konseri beğeni topladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi tarafından Hattat Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nde THM konseri düzenlendi Belirli periyodlarda düzenlenen konserlerle Türk Halk Müziği’nin en güzel ve en naçizane eserlerini Afyonkarahisarlı sanatseverlerin beğenisine sunan Musiki Eğitim Merkezi’nin konseri sanat severleri mest etti.22 ESER SESLENDİRİLDİHattat Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konserin yönetmenliğini Musiki Eğitim Merkezi’nin kurucularından Ebubekir [&hellip]

THM konseri beğeni topladı

Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi tarafından Hattat Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nde THM konseri düzenlendi

Belirli periyodlarda düzenlenen konserlerle Türk Halk Müziği’nin en güzel ve en naçizane eserlerini Afyonkarahisarlı sanatseverlerin beğenisine sunan Musiki Eğitim Merkezi’nin konseri sanat severleri mest etti.
22 ESER
SESLENDİRİLDİ
Hattat Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konserin yönetmenliğini Musiki Eğitim Merkezi’nin kurucularından Ebubekir Özen üstlendi. Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği konserde, çeşitli yörelere ait 22 eser seslendirildi. İki bölüm şeklinde icra edilen konserde, bazı eserler koro, bazı eserler ise solo olarak seslendirilirken, sanatçıların performansları büyün beğeni topladı.
EN KÜÇÜK ÜYEYE PLAKET
Konser sonunda, Belediye Başkan Yardımcı Ziya Arı tarafından koroyu yöneten Ebubekir Özen’e çiçek, tüm koro üyelerine ise teşekkür belgesi verildi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Kazım Çengelci tarafından da koronun en küçük üyesi Turan Kasap’a plaket verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme