• Haberler
  • Genel
  • 'Tezgah bozuksa, sarıklısı da bir, fötrlüsü de'

'Tezgah bozuksa, sarıklısı da bir, fötrlüsü de'

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Müşahitler Toplantısı düzenledi. Müşahitler Toplantısı’nda konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı Zülfikar Gazi, ülkenin kim tarafından yönetildiğinin değil, hangi sistemle yönetildiğinin önemli olduğunun altını çizdi. Saadet Partisi Afyonkarahisar Bil Başkanlığı, Derya Düğün Salonu’nda Müşahitler Toplantısı düzenledi. Yoğun katılımın olduğu gözlenen toplantıda konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı Zülfukar Gazi, 'Biz farklıyız, dünya [&hellip]

“Tezgah bozuksa, sarıklısı da bir, fötrlüsü de”

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Müşahitler Toplantısı düzenledi.

Müşahitler Toplantısı’nda konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı Zülfikar Gazi, ülkenin kim tarafından yönetildiğinin değil, hangi sistemle yönetildiğinin önemli olduğunun altını çizdi.
Saadet Partisi Afyonkarahisar Bil Başkanlığı, Derya Düğün Salonu’nda Müşahitler Toplantısı düzenledi. Yoğun katılımın olduğu gözlenen toplantıda konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı Zülfukar Gazi, “Biz farklıyız, dünya görüşümüz farklı. İster sağcı olsun ister solcu olsun birbirilerinden farkları yok. Biz kişileri kıyaslamıyoruz. Biz sistemleri kıyaslıyoruz. Bizim meselemiz sistem meselesidir. Allah’ın verdiği nimetleri ülke insanına adil biçimde paylaştırmayan bir sistem kim tarafından idare edilirse edilsin zalimdir” dedi.
Derviş’in programı uygulanıyor
Mevcut iktidarla mevcut iktidar-dan bir önceki koalisyon hükümetinin uygulamalarında farklılık olmadığını, AK Parti’nin Kemal Derviş’in programını devam ettirdiğini belirten Gazi, “Tezgah bozuksa, tezgah istenilen malı imal etmiyorsa o tezgahın başına, başı sarıklı birisini de oturtsanız başı fotörlü birisini de oturtsanız sonuç değişmez. İstediğiniz malı imal edemezsiniz, adaletli bir yönetim sergileyemezsiniz” diye konuştu.
“Haramzadelerle mücadele gerek”
Türkiye’nin bütçe politikasının da yanlışlığıra dikkat çeken Gazi, “Bütçenin 4’te biri açık, 4’te biri faiz. Diğer kalanı da bu ülkeyi idare etmek için yetmiyor. Bu ülkeyi yönetelenler havuz sisteminin ne olduğunu bilmezler mi? Çok iyi bilirler. Tek başlarına iktidarlar. Niye uygumalıyorlar? Havuz sistemini uygularsanız haramzadelere kaynak aktaramazsınız. Bu sefer onlarla mücadele etmek zorunda kalırsınız. Mücadeleye gücünüz yoksa bunu uygulamazsınız” ifadelerini kullandı.
Şeker Fabrikası hatırlatması
SP İl Başkanı İsmail Yalçınkaya, müşahitlerin seçimlerin kazanılmasında önemli olduğuna dikkat çekerken İl Müfettişi Ali Aygün ise Milli Görüş döneminde Afyonkarahisar’a Şeker Fabrikası, Bolvadin’e de Alkoloid Fabrikası yapıldığına dikkat çekti. Merkez İlçe Başkanı Ramazan Türkaslan da Saadet Partisi’nin Türkiye ve dünyada adil bir düzen için çalıştığına dikkat çekti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme