'Teyakkuzdayız'

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi'ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.   Afyonkarahisar Belediye Başkanı [&hellip]

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kar yağışı nedeniyle yollarda meydana gelebilecek aksamalara karşı teyakkuzda olduklarını belirtti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’ın uzun zamandır beklediği kar yağışı hakkında değerlendirmede bulundu. Başkan Zeybek, “Elhamdülillah yağan kar değil, bereket. İnşallah hayırlı, bereketli olur. Uzun zamandır bekliyorduk. Bazıları ‘beyaz felaket’ diye adlandırır ama bunun rahmet olduğunu onlar da anlayacaklar. Allah’a ne kadar şükretsek az, su kaynaklarımız çoğalacak, çiftçimizin yüzü gülecek. Allah rahmetini üzerimizden eksik etmesin. Şehrimizin ana arterlerinde, yollarda ve ara sokaklarda oluşabilecek olumsuzluklara karşı her türlü tedbiri aldık. Kar kürüme araçlarımız, tuzlama ekiplerimiz 7/24 şehrimizin hizmetinde. Teyakkuzdayız.” dedi.
200 personel, 50 iş makinasının 6 ekip halinde karla mücadele edeceğini ifade eden Başkan Zeybek, olası buzlanmaya karşı önlemlerini aldıklarını ifade etti.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme