• Haberler
  • Genel
  • Teşvik için Babacan’la görüşecekler – Kocatepe Gazetesi

Teşvik için Babacan’la görüşecekler – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil eden milletvekilleri, Teşvik Kanunu’nun devam etmesi için Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’la görüşecek Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ve Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, 5084 Sayılı Teşvik Kanunu’nun yürürlülük süresinin uzatılması için girişimde bulunacak. Afyonkarahisar milletvekilleri, bugün Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile görüşerek Teşvik Yasası’nın [&hellip]

Teşvik için Babacan'la görüşecekler

Afyonkarahisar’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil eden milletvekilleri, Teşvik Kanunu’nun devam etmesi için Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’la görüşecek

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ve Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, 5084 Sayılı Teşvik Kanunu’nun yürürlülük süresinin uzatılması için girişimde bulunacak.
Afyonkarahisar milletvekilleri, bugün Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile görüşerek Teşvik Yasası’nın Afyonkarahisar için ne kadar önemli olduğunu vurgulayacak. Görüşmeye AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba ile Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, önemli mazeretleri dolayısıyla katılamayacak.
KAMPANYA BAŞLATILMIŞTI
5084 Sayılı Teşvik Kanunu’nun yürürlükte kalması için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası kampanya başlatmıştı. Bu çerçevede Afyonkarahisarlı işadamları ve milletvekilleri ATSO’da bir araya gelmiş, konuyu masaya yatırmıştı. ATSO’da yapılan toplantıda konunun hükümete iletilmesi gündeme getirilmişti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme