Teşvik Belgesi ile 3 otel geliyor

Ekonomi Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayınlanan Aralık ayı Yatırım Teşvik Belgeleri'ne göre Afyonkarahisar'a yeni 3 otel yapılacak. Aralık ayında Afyonkarahisar için çıkan Teşvik Belgeleri'yle gerçekleştirilecek yatırımların tutarı 100 milyon lirayı bulacak Ekonomi Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayınlanan Aralık ayı Teşvik Belgeleri'yle Afyonkarahisar'a yaklaşık 100 milyon liralık yeni yatırım yapılacak. Yatırımlar arasında 3 otel de bulunuyor.BURKAY, DURKAYA, GÜRALTeşvik [&hellip]

Teşvik Belgesi ile 3 otel geliyor

Ekonomi Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayınlanan Aralık ayı Yatırım Teşvik Belgeleri’ne göre Afyonkarahisar’a yeni 3 otel yapılacak. Aralık ayında Afyonkarahisar için çıkan Teşvik Belgeleri’yle gerçekleştirilecek yatırımların tutarı 100 milyon lirayı bulacak

Ekonomi Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayınlanan Aralık ayı Teşvik Belgeleri’yle Afyonkarahisar’a yaklaşık 100 milyon liralık yeni yatırım yapılacak. Yatırımlar arasında 3 otel de bulunuyor.
BURKAY, DURKAYA, GÜRAL
Teşvik Belgeleri’ne göre Afyonkarahisar’a, Burkay İnşaat yaklaşık 54 milyon liralık bir otel kuracak. Burkay İnşaat’ın oteli, 259 odalı olacak. Durkaya Turizm İnşaat da, 4 yıldızlı, yaklaşık 20 milyon liralık otel inşa edecek. Durkaya’nın oteli ise 350 oda kapasiteli olacak. Güral Afyon Otel’in sahibi NG Kütahya Porselen firması da yaklaşık 13 milyon liraya 3 yıldızlı bir otel tesis edecek.
EKONOMİ GELİŞİYOR
Ayyıldız Maden Mermer, Emin Demirel Mermer Maden, Şahin Kardeşler Elektrik ve Mermer, Ahit Mermer Maden ve Sayın Prefabrik firmaları da, fabrika modernizasyonu ya da yeni yatırımlarla Teşvik Belgeleri’nden yararlanacak.
MURAT ARISOY

Bakmadan Geçme