Teşkilatta kavga varsa oy gelmez

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 67'nci İl Danışma Meclis Toplantısı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti. İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sezen'in divan başkanlığı yaptığı danışma meclis toplantısında divan üyeliklerini ise Ali Akcasu, Halim Sağ, Büseyne Kahraman ve Eren Alan yaptı. İl Danışma Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 67’nci İl Danışma Meclis Toplantısı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımıyla Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sezen’in divan başkanlığı yaptığı danışma meclis toplantısında divan üyeliklerini ise Ali Akcasu, Halim Sağ, Büseyne Kahraman ve Eren Alan yaptı. İl Danışma Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İstiklâl Marşı’nın Kabulü’nün 95’inci yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle andıklarını dile getirdi.
Afyonkarahisar’ı çok özlediğini ve burada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, siyasetin sadece yatırım yapma sanatı olmadığını, siyasetin insanların gönüllerini kazanma sanatı olduğunu söyledi.
BİZE OY VERMEYENLER DE BAŞIMIZIN TACI
Bakan Eroğlu, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:“Eğer bir teşkilatta uyum yoksa, kavga varsa, vatandaşta onlara oy vermez. Şunu unutmayın, kavgalı evin kızını istemeye kimse gelmez. Bunun izahı kavgalı teşkilata kimse oy vermez. Dolayısıyla herkes barışacak. Buradan çıkarken herkes birbirini kucaklasın. Seni seviyorum kardeşim desin. Allah razı olsun desin. Sevgi şarttır. Birbirinizi sevmedikçe kafi derecede iman etmiş olamazsınız. Birinci adım olarak kendi teşkilatımız içinde sevgi ağı kurmak. Eğer bir arkadaşımızın ayağına diken batıyorsa, bunu kimse bilmiyorsa yazıklar olsun bize. Eğer bir arkadaşımızın ayağına diken batıyorsa, hepimiz duyacağız. Sevgi ağları öreceğiz. İster bize oy versin, ister vermesin bütün vatandaşlarımız bizim baş tacımız, onları da kucaklayacağız ve onların gönlünü alacağız. Şunu unutmayın, siyaset sadece yatırım yapma sanatı değildir. Siyaset insanların gönüllerini kazanma sanatıdır, bu böyle biline.”
AK PARTİ’YE VERİLEN
OYLAR HELAL OYLAR
Afyonkarahisar’da 19 köprü ile bir gölet ve sulama tesisinin temel atma merasimini gerçekleştirdiklerini ifade eden Eroğlu, “Gittiğimiz yerlerde vatandaşlar bizden köprü istiyor. Neticede asıl olan vatandaşların taleplerine karşılık vermektir. Temel atma töreninde vatandaşımızın biri ‘Oylarımız helal olsun’ dedi. Vatandaşımız bize bir mesaj verdi. Demek ki biz bize verilen oyların helal edilmesi için gece gündüz çalışmamız lazım. AK Partiye verilen oylar helal oylar. Dolayısıyla gece gündüz çalışmamız lazım. Vatandaşlara layık olmak için çalışırız diye düşünüyorum hep beraber. Yaptığınız bütün işlerde ve yatırımlarda da estetiğe ve zarafete önem vermenizi rica ediyorum. Yani baktığınız zaman gözü tırmalamasın, ne kadar hoş olmuş desin. Her şeyin en güzeli, en iyisidir. Bu bakımdan güzel yapmamız zarif ve estetik yapmamız gerekir. Biz bakanlık olarak önce estetik, sonra emniyetli üçüncü olarak ta ekonomik olmasına dikkat ediyoruz. Ucuz etin yahnisi kara olur derler, dolayısıyla biz estetik yapacağız, etin yahnisi güzel olacak” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme