• Haberler
  • Genel
  • “Teşkilatlar olarak 24 saat çalışacağız, Afyonkarahisar bizi bağrına bastı”

“Teşkilatlar olarak 24 saat çalışacağız, Afyonkarahisar bizi bağrına bastı”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti teşkilatlarından 24 saat çalışma sözü aldığını ve bu sözü genel kurulda tekrarlattığını vurguladı. Mısırlıoğlu, “Gördük ki, partimizi Türk Milleti kabullenmiştir. Tüm Afyonkarahisar halkı bağrına basmıştır.” dedi   İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yeniden göreve seçildiği seçimin ardından ilk demecini gazeteniz Kocatepe’nin muhabirine verdi. “SEÇİM ÖNCESİ [&hellip]

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti teşkilatlarından 24 saat çalışma sözü aldığını ve bu sözü genel kurulda tekrarlattığını vurguladı. Mısırlıoğlu, “Gördük ki, partimizi Türk Milleti kabullenmiştir. Tüm Afyonkarahisar halkı bağrına basmıştır.” dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yeniden göreve seçildiği seçimin ardından ilk demecini gazeteniz Kocatepe’nin muhabirine verdi.
“SEÇİM ÖNCESİ TÜM İLÇELERDEN 24 SAAT ÇALIŞMA SÖZÜ ALDIM”
Seçimli genel kurul toplantılarının partilerin karar organları olduğunu dile getiren Muhammet Mısırlıoğlu, “10 Ekim 2022 tarihinde başlayan ilçe kongreleri ile birlikte Afyonkarahisar’ın 18 ilçesinin kongre sürecini 20 Kasım 2022 tarihi itibariyle tamamladık. 22 Kasım 2022 tarihinde partimizin genel merkezine yaptığımız müracaatta 11 Aralık 2022 Pazar günü İl Başkanlığımızın 3’ncü seçimli olağan genel kurul toplantısını yapma iznini aldık. 19 günlük süreçte tüm ilçelerimizi ilçe kongrelerinin hemen ardından bir kez daha dolanarak, yeni seçilen ilçe yönetimlerimizi hem tebrik ettik, hem de ilçe teşkilatlarımıza yeni İl Başkanı adayı olarak önümüzdeki dönem için çalışma plan ve programlarını anlattık. Hepsinden ricam şu oldu; boş vakitlerinde partiye uğrayacak arkadaşlarımız görev almasınlar dedim. Tam gün mesai isteyen bir süreç içerisinde olduğumuzu ifade ettim. Önümüzde iki önemli seçim var. Bunlardan bir tanesi Milletvekili Genel Seçimi. Diğeri 2024 yılında yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimidir. Türkiye’yi yönetmeye talip olan, Türk Milletinin umudu olan, Türkiye’ye iktidar vaat eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve genel merkez yönetimi olarak 81 ilde aynı heyecan ve coşkuyla, hedefe kilitlenmiş, zafere inanmış kadrolar olarak 24 saat çalışma planı yaptığımı kendileriyle paylaştım. Tüm ilçelerimizden bunun sözünü aldıktan sonra genel kurul toplantımızda delegasyonun tamamının huzurunda tüm ilçe teşkilat üyelerimiz sözlerini bir ağızdan tekrarladılar. Biz teşkilatlar olarak erken ya da zamanında yapılacak seçimlere hazırız. Gördük ki partimizi Türk Milleti kabullenmiştir. Tüm Afyonkarahisar halkı bağrına basmıştır.” dedi.
“GÖNÜL SEFERBERLİĞİ ÇALIŞMA PLANIMIZ VAR”
Afyonkarahisar’da şu anda oy oranı olarak birinci parti konumunda olduklarını iddia eden Mısırlıoğlu şunları söyledi:
“Vatandaşlarımızın bizlere gösterdikleri ilgiden fazlasıyla memnunuz. Gönül seferberliği şeklinde bir çalışma planımız var. Bundan sonra tüm Afyonkarahisar’ın 18 ilçesi, 900 tane mahalle, belde, köy teşkilatlarıyla birlikte inşallah sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı kalmayacak. Biz seçime hazırız. Bu kongreden de inşallah delegenin kararıyla yetkiyi ikinci kez aldım. Bu kararın gereği olarak sorumluluğu üzerime alan bir il başkanı olarak delegemizin ve teşkilatlarımızın güvenini sarsmamak için söz verdiğim gibi en az yüzde 50 oy en az üç tane vekil çıkaracağız. Bunun içinde elimizden gelen tüm gayreti, çabayı, çalışmayı inşallah sarf edeceğiz.”
>> Burcu AYDIN’ın ÖZEL Haberi

Bakmadan Geçme