Teşkilatlanma çabası sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Şuhut Şubesi kuruldu. Federasyonun Şuhut ilçe Şube binası açılırken, yönetimi düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı. Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu İl Başkanı Ercan Çakallı, federasyonun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.Çakallı 'Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonumuz bir sivil toplum örgütüdür. Amacımız ülkemizde milli birlik ve kardeşlik hukukunu güçlendirmek ve toprak bütünlüğümüzü korumaktır. Hiçbir [&hellip]

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Şuhut Şubesi kuruldu. Federasyonun Şuhut ilçe Şube binası açılırken, yönetimi düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı. Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu İl Başkanı Ercan Çakallı, federasyonun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Çakallı; “Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonumuz bir sivil toplum örgütüdür. Amacımız ülkemizde milli birlik ve kardeşlik hukukunu güçlendirmek ve toprak bütünlüğümüzü korumaktır. Hiçbir şekilde siyasi bir bağlılığımız yoktur ve olmayacaktır. Teşkilatlanma çalışmalarımız yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da hızla devam etmektedir. Katılımlarınız için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Bakmadan Geçme