• Haberler
  • Siyaset
  • 'Teşkilatla kol kola yürüyoruz' – Kocatepe Gazetesi

'Teşkilatla kol kola yürüyoruz' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Şehir Plancısı Fatma Gamze Kılıç, temayül yoklaması sırasında yaptığı değerlendirme de bu yolda olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.AK Parti teşkilatlarında görev ve hizmetleri bulunduğunu hatırlatan Kılıç şunları söyledi: 'Bunları konuşmak için çok erken ama bu yarışa dâhil olabilmek bile beni çok mutlu ediyor ve çok heyecanlandırıyor. İnşallah bizler içimizde [&hellip]

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Şehir Plancısı Fatma Gamze Kılıç, temayül yoklaması sırasında yaptığı değerlendirme de bu yolda olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.
AK Parti teşkilatlarında görev ve hizmetleri bulunduğunu hatırlatan Kılıç şunları söyledi: “Bunları konuşmak için çok erken ama bu yarışa dâhil olabilmek bile beni çok mutlu ediyor ve çok heyecanlandırıyor. İnşallah bizler içimizde ki azimle birçok şeyi yapacağız. O azmin ilk tohumlarını almaya başladık. Temayülümüz çok güzel geçti. Beklediğimizin çok üzerinde bir katılım var. Bu kez teşkilatın sesinin dinlenmesi gerektiğinin de bir göstergesi. Çünkü teşkilat sahada parti için savaşan en büyük nefer. Dolayısıyla teşkilat kararlarının listelere yansıması, genel merkez nezdin de yerinin çok daha fazla olması gerektiği bir dönemdeyiz. Çünkü seçime az bir zamanımız var. Biz milletvekili aday adayları olarak fazla saha çalışması yapabileceğimiz bir dönemde olamadık. Teşkilatımızın bizlerle kol kola yürümesi hepimiz için çok önemli. Listede olsak da olmasak da dava şuurundan ayrılmadan çalışacağız”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme