Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Teşkilat mensuplarımız başımızın tacıdır”

“Teşkilat mensuplarımız başımızın tacıdır”

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, hafta sonu yapılacak olan İl kongresinin hayırlara
vesile olmasını dileyerek, kongrelerin kardeşlik şuuruyla icra edildiğini, AK Parti’nin bir vefa hareketi olduğunu kaydetti. Özkaya, “Teşkilat mensuplarımız başımızın tacıdır” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, 21 Kasım Cumartesi günü Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan AK Parti Afyonkarahisar 7’nci Olağan İl kongresi hakkında açıklama yaptı.
“KONGRELER KARDEŞLİK ŞUURUYLA İCRA EDİLİYOR”
Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti kongrelerinin bayrak değişimi olduğunu ifade ederek, “Kurulduğu günden bu yana inandığı değerleri muhafaza etmek amacıyla milletimizin belirlediği istikamette Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Bu yürüyüşümüzün omurgası ve temel taşı şüphesiz ki teşkilatlarımızdır. AK Parti teşkilatları ve AK Parti kadroları, dünyadaki mazlum ve mağdurların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın nezdinde AK Parti’ye ümit bağladığının bilinci ile hareket etmektedir. Bu nedenle partimiz kongreleri birlik, beraberlik ve kardeşlik şuuru ile şölen havasında icra edilen kongrelerdir.”dedi.
“AK PARTİ VEFA HAREKETİDİR”
AK Parti’nin diğer siyasi partilerin aksine kelimenin tam anlamıyla bir vefa hareket olduğunu belirten Özkaya şunları kaydetti: “Diğer siyasi partilerin aksine Cumhurbaşkanımzın da büyük önem verdiği ve kamuoyunca da bilindiği gibi AK Partimiz bir vefa hareketidir. Kesinlikle eskisi yoktur. Görev almış veya görevini devretmiş tüm kardeşlerimiz teşkilat mensuplarımız dün olduğu gibi bugünde başımızın tacıdır. Dünden bugüne AK Parti teşkilatlarında görev alan Sandık Yönetim Kurulu Başkanından, il Başkanına kadar tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”
“KONGRE HAYIRLARA
VESİLE OLSUN”
AK Parti’nin İl Başkanlığını yürüten herkese teşekkür eden Özkaya sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar İl Başkanı olarak teşkilatımızda mesai harcayan tüm geçmiş İl Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle son 2 seçimde birlikte çalıştığımız ve geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılan Hüseyin Sezen’e de hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Görevi devralan ve başarıyla ifa edeceğinden şüphe duymadığımız Hüseyin Ceylan Uluçay Başkanımıza da üstün muvaffakiyetler diliyorum. Kongremizin şimdiden hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ederken tüm hemşehrilerimizi kongremize bu vesile ile davet ediyorum.”
>> Kocatepe Haber Merkezi