'Tesisimiz ve zeminimiz çok iyi'

Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ndeki Zafer Stadyumu Tesis Müdürü İbrahim Yılmaz, MKE Ankaragücü ve Akhisarspor takımlarının Zafer Stadyumunda ağırlamaktan mutlu olduğunu belirtti. İki Süper Lig ekibine başarılı bir şekilde ev sahipliği yaptıklarını aktaran Yılmaz, 'Zafer Stadyumuna yaklaşık 4 yıldır Belediyemiz imkânları ile bakıyoruz. Sizlerin de bildiği gibi Spor Toto Bölgesel Amatör Ligden gelen takımımız sırası ile 3.Lig, [&hellip]

Afyonkarahisar Spor Kompleksi’ndeki Zafer Stadyumu Tesis Müdürü İbrahim Yılmaz, MKE Ankaragücü ve Akhisarspor takımlarının Zafer Stadyumunda ağırlamaktan mutlu olduğunu belirtti. İki Süper Lig ekibine başarılı bir şekilde ev sahipliği yaptıklarını aktaran Yılmaz, “Zafer Stadyumuna yaklaşık 4 yıldır Belediyemiz imkânları ile bakıyoruz. Sizlerin de bildiği gibi Spor Toto Bölgesel Amatör Ligden gelen takımımız sırası ile 3.Lig, 2.Lig ve şu anda da Spor Toto 1. Lig’de mücadele ediyor. Yaklaşık 2-3 yıldır sahalarımızda güzel müsabakalara tanık olduk. MKE Ankaragücü takımı 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele ederken sahamızda maç oynamışlardı. Fakat bizim sezon başında sahamız ile alakalı ufak tefek pürüzler vardı. Çünkü her sene lig atladığımız zaman dezavantajları da oluyordu. Her lig atladığımız zaman sahanın gerekli kriterlere uygun olması gerekiyordu. Bunları sezon başında tamamladık. Hatta şu anda Türkiye Liglerine ev sahipliği yapan sahaların zeminlerinden daha iyi bir zemine sahibiz” dedi.
“YETKİLİLER BANA TEŞEKKÜR ETTİ”
Yetkililerin kendisine zemin için ve ev sahipliği teşekkür ettiklerini belirten Yılmaz, “Buraya gelen takımların idarecileri, yöneticileri, teknik heyeti, oyuncuları olsun, gerekse federasyon yetkilileri sahamızın zemini ile ilgili olumlu şeyler söylediler. Zaten Ankaragücü de normalde lige burada başlayacaktı. Fakat bildiğiniz üzere taraftar baskısı ile Afyonkarahisar’a gelmekten vazgeçtiler. Fakat Osmanlıspor’un sahasının bakıma alınmasından ilk maçlarını oynasalar da Akhisarspor maçını burada oynadılar. Özellikle Ankaragücü kulübü yetkilileri, oyuncular ki ben birebir oyuncular ile de görüştüm ve Antrenörleri İsmail Hocanın da dediği gibi sahanın zemininden çok memnun kaldılar. Afyonkarahisar’ın misafirperverliğini bizler de göstermiş olduk. Tatlı bir yorgunluk, burada tesisimize gelen takımlarımızı ağırlamaktan dolayı mutluyuz.” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme