Tesis yardımı için başvuru süresi doluyor

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapacağı Tesis yardımı için başvuru süresi doluyor. Türkiye Futbol Federasyonu, ‘Tesis Yardım Fonu’ndan maddi yardım yapacak. Bu kaynaktan yararlanmak isteyen kulüpler bir hafta içerisinde ASKF’ye dilekçeleri ve şartnameleriyle başvurmaları gerekiyor. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanlığı’ndan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na gönderilen yazıda bu yardımdan yararlanmak isteyen kulüplerin bir an evvel başvuru [&hellip]

Tesis yardımı için başvuru süresi doluyor

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapacağı Tesis yardımı için başvuru süresi doluyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, ‘Tesis Yardım Fonu’ndan maddi yardım yapacak. Bu kaynaktan yararlanmak isteyen kulüpler bir hafta içerisinde ASKF’ye dilekçeleri ve şartnameleriyle başvurmaları gerekiyor.
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanlığı’ndan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na gönderilen yazıda bu yardımdan yararlanmak isteyen kulüplerin bir an evvel başvuru belgeleriyle federasyona başvurmaları istendi.
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanlığı’ndan Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na gönderilen yazıda konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi; “Türkiye Futbol Federasyonu’nun ‘Tesis Yardım Fonu’ olarak adlandırılan mali yardım düzenleyen kaynak kullandırma Talimatı gereğince kulüplerimizin ve ilgili kurum/kuruluşların 2010-2011 sezonunda mali yardımdan yararlanabilmesi için başvuru süresi 01 Nisan 2010’da sona erecektir. Kaynak Kullandırma talimatında belirtilen esaslara uygun olarak hazırlanmış başvuru dosya sahibinin daha önceki sezonda başvuru yapmış olması tahsis verilmiş yada verilmemil olması durumunda dahi 2010 -2011 sezonu mali yardım programına yukarıda belirtilen esaslarda başvuru dosyasını yeniden hazırlayarak tarafımıza ulaştırması gerekmektedir. Kaynak Kullandırma talimatı gereğince 01.04.2010 tarihinden sonra yapılacak başvurular 2010-2011 sezonunda değerlendirmeye alınmayacak olup, 2011-2012 sezonunda değerlendirmeye alınmak üzere bekletilecektir. Tesis yardım fonu’ndan yararlanmak isteyen federasyonlarımız başvurularını en geç 27 Mart 2010 tarihinde Konfederasyonumuzda bulunacak şekilde göndermeleri halinde, gönderilen talepler değerlendirilmek üzere topluca Türkiye Futbol Federasyonu’na iletilecektir.”

Bakmadan Geçme