Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

TEŞEKKÜR – Kocatepe Gazetesi

Aziz Aslan 29 Eylül 2015 Salı 03:00:00
  Değerli dostlarım;
Yaklaşık altı aydır seçim çalışmaları ve adalet anlayışımız gereği bu köşede düşünce birlikteliğimize ara vermek zorunda kalmıştık. Ama inşallah 20 yıldır olduğu gibi bundan sonrada haftada en az bir gün (muhtemelen Salı) olmak üzere ilkesi ve seviyesi ile bilinen bu gazetede yazmaya çalışacağız.
Muhterem hemşerilerim, bildiğiniz gibi ilimiz merkezinde otuz yıldır Serbest Mali Müşavir ve Marka vekili olarak çalışmaktayım. Ortağı olduğum bir şirket de ticari faaliyetlerine devam etmektedir. Yine bilindiği üzere Milliyetçi Hareket Partisinde Üç dönem İl Başkanlığı, iki dönem MYK üyeliği, bir dönem MDK üyeliği, iki dönem il yöneticiliği ve dört dönem milletvekili adaylığı olmak üzere yirmi yedi yıl hizmetim bulunmaktadır.
Malum olduğu gibi 7 Haziran seçimlerinde MHP 2. Sıra Milletvekili adayı idim.
Siyasete devam etme kararıma rağmen 1 Kasım seçimlerinde aday adaylığımdan partim için feragat ettim. Ancak; önceki dönemlerde olduğu gibi adaymış gibi çalışacağım malumdur. Vatanım kan gölüne dönmüşse, ülke insanımın yüzü gülmüyorsa kimin vekil olduğunun ne önemi vardır? Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.
Bu güne kadar ki ilime ve partime yapmış olduğum çalışmalardan vicdanen çok rahatım. 46 yıllık şerefli bir hareketin mensubu olarak bu görevlerde bulunabilmek büyük onurdur. Şu fani dünyada bundan daha güzel ne olabilir ki? Her şeyin nasip işi olduğunu biliyor ve çok şükür kadere inanıyorum. Gayret bizden, destek vatandaşlarımızdan, takdirde Cenabı-ı Allah’tandır. Hizmet etmek için illa da bir rütbe de gerekli değildir.
Afyonlu hemşerilerime bana verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Başta Sayın Genel başkanım olmak üzere, Afyon merkez esnafı, her kesimden insanımızın ve partili dostlarımızın benim mücadelemi anlaması ve destek vermesi mutluluklarının en büyüğüdür. Çok huzurlu ve mutluyum. Herkesten Allah razı olsun. Benim, siz değerli hemşerilerimiz ile dostluk bağlarımız yıllara dayanmakta olup, asla mevki, makam ve şarta bağlı değildir.
Muhterem okurum; Bir mekânın şerefi içindekinden ötürüdür. Şimdiye kadar bize verilen görevlerde bulunduğum makamdan kendime bir şeref payı çıkartmayı hiç düşünmedim. Bilakis o makamların şerefini arttırmaya çalıştım. Güvenenlerin yüzünü kara çıkartmadım. Kimseyle şahsi bir hesabım olmadı.
Mahkemenin kadıya mülk olmayacağı bilinciyle; koltuğumuzun hakkını istişare, ahenk ve heyecanla vermeye çalıştık. Affedici olduk, sürekli helalleşmeye çalıştık. Ayıpları örttük. Tavırsızlık yapmadık. Taraf olmak şahsımıza zarar verecek olsa da davaya bir kazancı varsa hiç çekinmeden uyguladık. Haksızlıklara maruz kaldıysak ta ilkemizden ve duruşumuzdan taviz vermedik. Kin gütmedik. Hiçbir zaman “BEN” demedik. “BİZ” olduk. Hizmetlerimizin karşılığını huzuru mahşerde alırız düşüncesiyle sağlığımız ve vaktimiz elverdiği ölçüde yılmadan ve küsmeden devam ettik ve edeceğiz.
Bizi anlamaya çalışan, yanımızda olan, manevi desteğini esirgemeyen bütün dostlara selam, saygı ve teşekkürümü arz ediyorum.
Her Salı inşallah görüşmek ümidiyle…

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER