• Haberler
  • Genel
  • Terörün kökünü kazıyacağız – Kocatepe Gazetesi

Terörün kökünü kazıyacağız – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin seçim bürosu açılışı törenle gerçekleştirildi. Mehteran takımı ile Bolvadin sokaklarında yürüyen MHP'liler, iktidara gelmeleri halinde terörün kökünü kazayacaklarını söylediler Dualarla yapılan seçim bürosu açılışına, MHP İl Başkanı Raşit Demirel, MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Milletvekili Adayları Mehmet Parsak, Aziz Aslan ve Abdil Demiral ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. Seçim bürosu [&hellip]

Terörün kökünü kazıyacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin seçim bürosu açılışı törenle gerçekleştirildi. Mehteran takımı ile Bolvadin sokaklarında yürüyen MHP’liler, iktidara gelmeleri halinde terörün kökünü kazayacaklarını söylediler

Dualarla yapılan seçim bürosu açılışına, MHP İl Başkanı Raşit Demirel, MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Milletvekili Adayları Mehmet Parsak, Aziz Aslan ve Abdil Demiral ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.
Seçim bürosu açılış konuşmasını yapan MHP Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker, “7 Haziran seçimlerinde oyunu en fazla artıran ilçe olacağız” dedi.
Daha sonra söz alan MHP Milletvekili adayı Mehmet Parsak ise, “Milli kimlik tanımının değiştirtilerek Türkiyelilik kavramının esas alınmasına, Türkçe dışındaki dillerde eğitim yapılmasına tamamen karşıyız. Türkiye cumhuriyetinin üniter milli devlet yapısını esas alan parlamenter sistemin demokratik siyasi sistemin devam etmesi bakımından gerekli görüyoruz. Güvenlik güçlerimizi kışlaya karakollara hapseden uygulamalara mutlaka son vereceğiz. Terörün ve bölücülüğün kökünü kazıyacağız. Terörle pazarlıklar derhal bitirilecek. İhanet süreci bıçak gibi kesilecek” dedi.
Öte yandan MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Parsak, Evciler ilçesi pazarını ve esnafı ziyaret etti. Ziyaretlerde, Anneler Günü münasebetiyle karanfil dağıtıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Demiral,
iktidarı eleştirdi

Demiral açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “AKP İktidarının son dönemde izlemiş olduğu politikalar, hep vatandaşın aleyhine işlemiştir. Afyonkarahisar geçiminin büyük çoğunluğunu, tarım ve hayvancılık ile sağlıyor. Çiftçimizin ürettiği et ve süt ancak beslediği hayvanın yemini ve samanını karşılar halde, çiftçimiz, köylümüz ve vatandaşlarımız perişan bir durumda. Şu ana kadar gezdiğimiz ve gittiğimiz birçok yerde, vatandaşlarla birebir görüşmelerimizde, gelen birçok şikâyet bu konularla alakalı. Allah nasip ederse Milliyetçi Hareket Partisi İktidarında, bu bahsetmiş olduğum konuların hepsini aşacağız, artık çiftçimizin ve köylümüzün yani üreticimizin yüzü gülecek.”

Yılmaz, MHP’li adayları yalnız bırakmıyor

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz,
seçim çalışmalarında Milletvekili adaylarına destek veriyor

MHP’de kimin milletvekili olacağının bir önemi olmadığını kaydeden Yılmaz, “Bizler bir dava partisiyiz. 24. dönem partimiz bizleri uygun gördü ve tüm bölgelerimizi ziyaret ettik. 25. dönem içinde birbirinden değerli 5 arkadaşımıza uygun görüldü. Şimdi 5 arkadaşımızla birlikte ziyaret gerçekleştirerek partimize destek istiyoruz. Vekil adaylarımıza bir noktada ağabeylik yapıyoruz. Bugün MHP’ye ve değerli adaylarımıza gösterilen destek bizleri gururlandırıyor” dedi.

Bakmadan Geçme