'Terörün her türlüsüne lanet ediyoruz'

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, 10 Ekim'de Ankara'da meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla açıklama yaptı. Şenol, terörün her türlüsüne lanet ettiklerini söyledi Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği, 10 Ekim'de Ankara'da meydana gelen ve 95 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı nedeniyle basın açıklaması yaptı. Bankalar Caddesi'ndeki PTT Şubesi önünde toplanan Kamu-Sen üyeleri adına konuşan Türkiye Kamu-Sen [&hellip]

“Terörün her türlüsüne lanet ediyoruz”

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, 10 Ekim’de Ankara’da meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla açıklama yaptı.
Şenol, terörün her türlüsüne lanet ettiklerini söyledi

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği, 10 Ekim’de Ankara’da meydana gelen ve 95 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı nedeniyle basın açıklaması yaptı. Bankalar Caddesi’ndeki PTT Şubesi önünde toplanan Kamu-Sen üyeleri adına konuşan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, terörün her türlüsüne lanet ettiklerini aktardı. Şenol, “Askere, polise kurşun sıkan, bombalarla kahpe pusular kuran, alçakça sırtından kurşunlayanlarla, sivil vatandaşlarımızın canlarına kast edenler aynı güç odaklarının piyonlarıdır. Bugün şehitlerimiz için yüreklerimiz yanmakta, katledilen vatandaşlarımız için yüreklerimiz parçalanmaktadır.Bu ülkenin doğusuyla, batısıyla, güneyi ve kuzeyiyle her köşesindesin vatandaşlarımız bizim için birdir; aynı değerdedir.Biz Türkiye Kamu-Sen olarak, nereden gelirse gelsin, kime karşı gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin, terörün her şekline ve her türlüsüne lanet olsun diyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz” dedi
TOPLU ÖLÜMLER ÜLKESİ
Türkiye’nin toplu ölümler ülkesi hâline dönüştüğünü hatırlatan Şenol, “İnanıyoruz ki, aynı acıyla yandığımız, aynı mutluluklara sevindiğimiz bu topraklarda bizleri birbirimizden ayırmaya, aramıza nifak tohumları sokmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Buna karşın tarihimizin en büyük terör saldırısına maruz kaldığımız, 2 ay gibi kısa bir zaman diliminde 157 askerimizi, polisimizi kara toprağa verdiğimiz şu dönemde ülkemizin bir Ortadoğu bataklığı haline getirilmek istendiği asla gözlerden kaçmamalı, Türkiye’nin hızla bir toplu ölümler ülkesine dönüştüğü gerçeği gözardı edilmemelidir. Cumhuriyetimizin başkentinde, Emniyet, MİT, Genelkurmay Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı gibi Devletimizin kalbinin attığı bir bölgede, nasıl olup da teröristlerin ellerini kollarını sallayarak tarihin en ağır saldırısını gerçekleştirebildikleri mutlaka sorgulanmalıdır” ifadelerini kullandı.
İSTİHBARAT TEŞKİLATI
NE İLE MEŞGUL?
Türkiye’nin bu süreçten bir an önce kurtulması gerektiğini hatırlatan Şenol, konuşmasına şöyle devam etti:
“Ortadoğu’da bizden habersiz yaprak bile kımıldamaz diyen sayın Başbakan, bugün nasıl olup da bir bomba ile 13 polisimizin, 16 askerimizin katledilebildiğini, Devletimizin merkezinde bombaların patlatıldığını, yüzlerce vatandaşımızın canına kast edildiğini izah etmek, bu işin sorumlularından hesap sormak zorundadır. Gidenler gitmekte, gözü yaşlı analar, babalar, evlatlar geride kalmaktayken, hiç kimsenin bu sorumluluğu üstlenmemesi kabul edilemez.İçte ve dışta, en değerli varlığımız Devletimizi yok etmek için faaliyet gösteren sayısız odak varken, istihbarat teşkilatımızın nelerle meşgul olduğu, İçişleri Bakanlığı’nın hangi konulara öncelik verdiği sorgulanmalıdır. Yurdumuz bir kan gölüne dönmüşken, istihbaratımız nasıl bir gaflet uykusundadır ki, hala bir türlü uyanamamaktadır! Ülkemizin bir Ortadoğu bataklığına dönüşmemesi için terörden arındırılarak, hesap verebilir bir demokrasiye yönelmesi zorunludur.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme