Terörü kimin desteklediği halkın takdirinde

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı’nda her hafta Salı günleri düzenlenen olağan basın toplantısı dün sabah partide gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken katıldılar.AK PARTİ SÖZLERİNİ YERİNE GETİRDİAK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, geçen hafta Salı günü olağan basın toplantısını partisinin genel [&hellip]

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı’nda her hafta Salı günleri düzenlenen olağan basın toplantısı dün sabah partide gerçekleştirildi. Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken katıldılar.
AK PARTİ SÖZLERİNİ
 YERİNE GETİRDİ
AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, geçen hafta Salı günü olağan basın toplantısını partisinin genel merkezde düzenlenen İl Başkanları Toplantısına katılım nedeniyle düzenleyemediklerini kaydetti. Geçtiğimiz hafta Salı ve Çarşamba günleri üst üste iki gün genel merkezde toplantı yapıldığını aktaran Yurdunuseven; “Son toplantımızın ardından Başbakanımızla bir akşam yemeğinde biraraya geldi. Sayın Başbakanımız tüm İl Başkanlarına gidilen yerlerde özellikle Afyonkarahisarlı olduğundan bizi kast ederek ‘Hemşehrilerimize selamlarımızı iletin. Kendilerine deyin ki, Sayın Başbakan sözünü tuttu. Verdiği vaatlerin yüzde yüzünü yerine getirdi. Reform vaatlerimizin yüzde 65’ni yerine getirdik.’ dedi. Bizde burada gönül rahatlığıyla diyoruz ki AK Parti verdiği sözleri yerine getirdi. Seçim vaatlerimizin tümünü gerçekleştirdik. Bunlar 6 aylık, 1 ve 3 yıllık vaatler olmasına rağmen biz tamamını yaptık” dedi.
VAATLERİN YÜZDE
 YÜZÜ YERİNE GETİRİLDİ
Seçim vaatlerinin yüzde yüzünü, reformların da yüzde 65’nin gerçekleştirildiğini kaydeden İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, anayasa değişikliği ve başkanlık sistemi olarak iki reformun kaldığını dile getirdi. En kısa zamanda sivil anayasayı gerçekleştirerek bunun da hayata geçirileceğini belirten Yurdunuseven; “Seçim beyannamemizde yer alan taşeron işçilerin kamuya alınmasıyla ilgili açıklama Sayın Başbakanımız tarafından yapılmıştı. Daha sonra da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız da açıklama yaptı. İnşallah ayrıntıları gelince yine kamuoyu ile paylaşacağız. Belirli ana hatlar var. İnşallah ana hatları daha sonra gelecek.” diye konuştu. Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde Kadın ve Gençlik Kollarının Huzurevi’nde ki yaşlıları ziyaret ettiğini belirten Yurdunuseven, Kütüphane Haftası kapsamında Kadın Kolları tarafından kitap okuma faaliyeti yapıldığını dile getirdi.
ENSAR’DA
İSTİŞARE EDİLDİ
Yerel yönetimlere has İlçe Başkanları ile birlikte Bolvadin ilçesinde Yerel Yönetimler Toplantısı yaptıklarını kaydeden İbrahim Yurdunuseven, bu toplantı da belediye sorunlarının masaya yatırıldığını dile getirdi. Sivil toplum kuruluşları ve vakıf temsilcileri ile birlikte Ensar Vakfı Şubesi’nin daveti üzerine Ensar Vakfı’nda fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Yurdunuseven; “Geçtiğimiz hafta sayısı 10’u geçen ilçe ziyaretlerinde bulunduk. İlçe Danışma Meclisi toplantılarımızı yaptık. İnşallah İscehisar ilçemize de gideceğiz. Milletvekillerimiz Hatice Özkal ve Ali Özkaya’da Danışma Meclisi toplantılarımıza katıldılar. Toplantılarımıza çok güzel katılımlar gerçekleşti. İhsaniye İlçe Danışma Meclisi toplantımıza bende katıldım. Gerçekten güzel ve heyecanlı bir İlçe Danışma Meclisi gerçekleştirdik. Bundan dolayı partililerimize, vatandaşlarımıza, hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
CHP’LİLERİN YAPTIKLARI ORTADA
CHP İl Başkanlığı’nca Başbakan Ahmet Davutoğlu ve yöneticiler hakkında ki şikayeti yorumlayan İbrahim Yurdunuseven şöyle konuştu: “Konuyu halkımızın takdirlerine bırakarak diyoruz ki, teröre kim destek veriyor halkımız takdir etsin. Onlar unutmasın ki Ankara patlamasından sonra hemen PKK’nın kanalına gidip konuşan bir CHP Milletvekiliydi. Daha sonra Sayın Savcımız Kiraz’ın başına silah dayayan teröristlere eylemci diyen yine bir CHP Milletvekiliydi. Yine teröristlerin cenazesine katılıp gözyaşları döken bir CHP Milletvekiliydi. İngiltere’ye gidip PYD’nin bir terör örgütü olmadığını ispatlamaya çalışan yine bir CHP Milletvekiliydi. Teröristlerin serbest bırakılması için mahkeme önünde DHKPC teröristlerine destek olan yine CHP Milletvekilleriydi. HDP’nin yüzde 10 barajını aştıktan sonra şükran pilavı dağıtan bir CHP’li Belediye Başkanıydı. Genel seçimlerden sonra karşılaştığı HDP Eş Başkanına ‘İyi salladık.’ diyerek çak yapan CHP’li bir milletvekilidir. Bunları halkımızın takdirine bırakıyorum.” >> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme