Terörü bitirelim – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından Adalet ve Kalkınma Partili heyet, CHP’ye bayram ziyareti gerçekleştirdi. Adalet ve Kalkınma Partisi İl Yöneticileri Nurettin Birliktir, Hüseyin Ceylan Uluçay, Fatma Gamze Kılıç ve Rasime Fedakâr’ın katıldığı ziyarette CHP adına İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Milletvekili Burcu Köksal ile Merkez İlçe Başkanı Yusuf Onur Seçme hazır [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından Adalet ve Kalkınma Partili heyet, CHP’ye bayram ziyareti gerçekleştirdi. Adalet ve Kalkınma Partisi İl Yöneticileri Nurettin Birliktir, Hüseyin Ceylan Uluçay, Fatma Gamze Kılıç ve Rasime Fedakâr’ın katıldığı ziyarette CHP adına İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Milletvekili Burcu Köksal ile Merkez İlçe Başkanı Yusuf Onur Seçme hazır bulundu.
Ziyarette ülke sorunları konuşuldu. Adalet ve Kalkınma Partililer’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden CHP’li yöneticiler, “Ülkemizin yakıcı sorunu terördür. Terörü gelin, samimiyetle ve elbirliğiyle bitirelim. Vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıralım. Siyaset, milletimizin isteklerini yerine getirmek için var” dediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme