• Haberler
  • Genel
  • Terörle mücadelede taviz verilmemeli – Kocatepe Gazetesi

Terörle mücadelede taviz verilmemeli – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, terörle mücadelede taviz verilmemesi gerektiğini söyledi. Kumartaşlı, Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılması ile ilgili bir girişim olması hâlinde şehit yakınları ve gazilerin sert bir tepki göstereceğini kaydetti Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, hükümet [&hellip]

Terörle mücadelede taviz verilmemeli

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, terörle mücadelede taviz verilmemesi gerektiğini söyledi. Kumartaşlı, Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması ile ilgili bir girişim olması hâlinde şehit yakınları ve gazilerin sert bir tepki göstereceğini kaydetti

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, hükümet tarafından “Çözüm Süreci” olarak adlandırılan düzenlemelere tepki gösterdi. Kumartaşlı, “Şehit aileleri ve gazilerin kırmızı çizgileri var; hassasiyetliklerimiz göz önünde bulundurulsun Terör Örgütü Başı Bebek Katili İmralı Canisi muhattap alınmasın dedik. Son günlerde terör örgütü çocuk kaçırırken, askeri birliklere ateş açarken, bölgede iş yapan iş makinalarını yakarken, medyaya çıkıp da meydan okurken, bayrağımızı namusumuzu indirip yere atarken biz bunlarla neyin çözümünü görüşeceğiz.Terörle mücadalede taviz verilmemeli” dedi.
DEVLET YUMRUĞU
İNDİRSİN
“Eve dönüş” ve “çözüm” gibi tanımlamaların gerçeği yansıtmadığını aktaran Kumartaşlı, “Eve dönüş deniliyor, çözüm deniliyor. Bir kaç yıl önce eve dönüş yasası uygulamaya konuldu. Bunlara devlet iş, arazi, maaş verdi. Davullu zurnayla karşılanan bu insanların amaçlarının sonradan ne olduğu ortaya çıktı.Ama bizler acılarımızı yüreğimize gömüp sürece destek olması için Gönül Köprüleri kurmak için Şırnak, Mardin, Van, Bitlis ve en son Diyarbakıra gittik buradaki insanlar ile görüştük acılarını paylaştık, beraber ağladık ve gördüğümüz bölge halkıda bu terör örgütünden rahatsız istemiyor.Bizim istemediğimiz, bölge halkının istemediği bu bölücü hainler neden muhattap alınıyor. Alınmasın her dediği yapımasın, taviz verilmesin, devlet sert yüzünü göstersin, gerktiğindede tepelerine yumruğu indirsin” diye konuştu.
SUSKUNLUĞUMUZU
BOZARIZ
Son günlerde Abdullah Öcalan’ın serbest kalacağına dair haberlerin çıktığını hatırlatan Kumartaşlı, “Dernek olarak, camia olarak bizleri rahatsız eden diğer bir konu ise son günlerde sıkça dillendirilmeye başlayan, terör örgütü sözcülerinin söylediği bebek katili,İmralı canisi Teröristbaşı Öcalan’ın 9 ay sonra serbest bırakılacağı söylentileri. Umarız böyle bir şey olmaz işte o zaman şehit aileleri ve gaziler suskunluğunu bozar” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme