Terörle mücadele kararlı bir şekilde sürecek

AK Parti tarafından başlatılan ve diğer siyasi partilere de örnek olan Haftalık Basın Toplantısı’nda, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken, kameraların karşısına geçti. Gündemdeki konuları değerlendiren Yurdunuseven, “Terörle mücüdalemiz çok geniş ve kapsamlı bir şekilde devam ediyor. Son silah betona gömülünceye, son terörist imha edilinceye kadar terörle [&hellip]

AK Parti tarafından başlatılan ve diğer siyasi partilere de örnek olan Haftalık Basın Toplantısı’nda, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken, kameraların karşısına geçti. Gündemdeki konuları değerlendiren Yurdunuseven, “Terörle mücüdalemiz çok geniş ve kapsamlı bir şekilde devam ediyor. Son silah betona gömülünceye, son terörist imha edilinceye kadar terörle mücadelemizi sürdüreceğiz. Şehitler geliyor, canımız yanıyor. Şehit gelmemesi için de istikrarlı ve kararlı bir şekilde mücadelemezi sürdüreceğiz” dedi.
DİĞER PARTİLİLER DE
MARMARAY’DAN GEÇİYOR
Türkiye’deki tüm vatandaşları kucakladıklarını kaydeden Yurdunuseven, “Biz Türkiye’deki vatandaşlarımızın tamamını çok seviyoruz. Biz hizmetlerimizi yaparken hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımıza hizmetlerimizi götürüyoruz. CHP’lisi de MHP’lisi de Marmaray’dan geçiyor, Üçüncü Köprü’den geçecek İnşallah. Türkiye Cumhuriyeti içinde bulunan tüm vatandaşlarımıza, Asya, Avrupa ve Afrika’daki mazlum milletlere de hizmet götürmeye, onlara yardımcı olmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  
DEMİRKIRKAN FAZLA ALINGANLIK GÖSTERDİ
Bir basın mensubunun “Geçen hafta CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan ile İsmail Kumartaşlı arasında bir polemik yaşandı. Bu konudaki görüşünüz nedir” sorusunu da yanıtlayan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, şöyle konuştu:
“Sayın İsmail Kumartaşlı’nın söylediği şuydu: Bu, partiler üzeri bir şey, partileri katmayın. Partilerle bunu bağdaştırmayın demişti. Sayın İl Başkanı, fazlaca alınganlık göstermiştir. Daha önce İsmail Kumartaşlı, AK Parti’yi de eleştirmişti. Kendilerini eleştirince neden alınganlık gösteriyorlar ki. Her derneğin, cemiyetin kendi görüşü vardır. Bizim de kendi görüşümüz vardır. Görüşleri, eleştirileri saygıyla karşılamak lazım.”  >> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme