• Haberler
  • Siyaset
  • 'Teröristbaşının Hak Ettiği Yer İdam Sehpasıdır'

'Teröristbaşının Hak Ettiği Yer İdam Sehpasıdır'

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Gökhan Katırcı, bölücü terör örgütü elebaşının Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde konuşma yapmasına ilişkin çağrıyı eleştirdi

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Gökhan Katırcı, yazılı bir açıklama yaparak “Bu hafta yapılan açıklamalardan da görüleceği üzere Milliyetçi Hareket Partisinin adı ve seçmeni dışında herhangi bir milliyetçi unsuru kalmadığı açıkça görülmektedir.

Vaktiyle bebek katili Öcalan’ın idamı için atılan urganların yerini bugün belirli şartlar ve istekler almıştır. Unutulmamalıdır ki teröristbaşı Öcalan’ın hak ettiği yer şehitlerimizin kanıyla kurulmuş olan yegane varlığımız Gazi Meclisimiz değil yalnızca idam sehpasıdır” dedi. 

CHP’YE DE ELEŞTİRİ

Av. Gökhan Katırcı, açıklamasına şöyle  devam etti:

“Kaldı ki bu açıklamaların üstüne Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi olduğunu savunan Cumhuriyet Halk Partisinin lideri ise kendisine Türküm diyemeyen, Türk devletinin vatandaşı olmaktan gurur duymayan ve ülkenin kurucu unsurlarını yok sayan şahıslara Türkiye’yi teklif etmiştir. Hangi akla hizmet bu yetkiyi kendisinde görmektedir?

Hangi akla hizmet bağımsızlığımızın yegane sembolü olan İstiklal marşımıza saygısızlık edenlerle yan yana gelebilmektedir? Buna ayrı olarak ise daha kendi genel başkanının açıklamalarından haberi olmayan Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili ise ‘CHP’nin vereceği bir santim toprak yok.’ şeklinde açıklamalarda bulunmaktadır.

Unutmasın ki biz Türk milliyetçileri kendi genel başkanları gibi vatanımızı kimseye teklif etmedik, etmeyeceğiz.  Bu açıklamalar göstermektedir ki Gazi Meclisimizde biri iktidar ortağı diğeri ise iktidar olacağını düşünen ana muhalefet partisi vatanın birliği ve bölünmez bütünlüğünü savunmamaktadır. Ama kimse unutmasın ki bu vatanın yiğit evlatları her daim ülkemizin bölünmez birlik ve bütünlüğünü el üstünde tutacaktır.”

Bakmadan Geçme