'Terörist Başının Cenazesi Ülkemize Gelmesin!'

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Özdemir, FETÖ Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen'in ölümü üzerine basın açıklamasında bulundu. Özdemir açıklamasında 'Buradan devletimizin yetkililerine çağrımızdır bu terörist başının cenazesinin ülkemize gelmesini istemiyoruz.' ifadelerini kullandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Terörist Başının Cenazesi Ülkemize Gelmesin!'

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Özdemir, FETÖ Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen’in ölüm haberi üzerine açıklama yaptı. EMŞAV Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Özdemir konuşmasının başında FETÖ Terör Örgütü Lideri Fetullah Gülen’in ölüm haberi ile büyük bir mutluluk duyduğunun altını çizdi. Özdemir, “Devletimizin başına en büyük felaketlerden birisi olarak gelen FETÖ Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen’in ölüm haberini büyük bir mutluluk ile öğrenmiş bulunuyoruz. Emniyet teşkilatımızın şehit yakınları ve gaziler olarak, 15 Temmuz Gazileri ve 15 Temmuz Şehit yakınları olarak büyük bir mutlulukla öğrenmiş bulunmaktayız.” dedi.

'Terörist Başının Cenazesi Ülkemize Gelmesin!'

“DEVLETİMİZİN EMRİNDEYİZ”

Özdemir, “Devletimizin bu konudaki mücadelesi ilelebet devam edecektir. Biz gaziler olarak her zaman devletimizin emrinde olduk, bundan sonra da emrindeyiz. Buradan devletimizin yetkililerine çağrımızdır; bu terörist başının cenazesinin ülkemize gelmesini istemiyoruz! Soysuz yaşayan yurtsuz gömülür düsturuyla kesinlikle 15 Temmuz gazileri ve şehit yakınları olarak bu terörist başının cenazesinin ülkemize gelmesini istemiyoruz.” ifadelerini kullandı. 

FETÖ TARAFINDAN KANDIRILAN AİLELERE ÇAĞRI

EMSAV Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Özdemir, dini değerler uğruna FETÖ tarafından kullanılan ailelere çağrıda bulundu. Özdemir, “FETÖ tarafından aklı bulandırılmış, zihni çalınmış vatandaşlarımıza çağrımızdır; devletimiz gerçekten çok güçlüdür. Gelsinler, devletimizin şefkatli kollarında gerekli açıklamaları yapsınlar, devletimize her türlü yardımda bulunsunlar. Sadece FETÖ değil, bunun PKK'sı, İŞİD’i devletimiz her türlü terör örgütleri ile mücadele etmektedir.” şeklinde konuştu. 

“BU UĞURDA ŞEHİT OLMAK İSTİYORUZ”

Devletin her zaman emrinde olduklarını ve görev verilmesi halinde şehit olmayı istediklerini dile getiren EMŞAV Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Özdemir, “FETÖ Lideri Fethullah Gülen’in ölüm haberini devletimizin Dışişleri Bakanı ve önceki MİT Başkanımız Sayın Hakan Fidan'ın açıklamalarıyla öğrendik. Çok mutlu olduk, aşırı derecede mutlu olduk. Darbe üzerinden 8 seneyi geçen bir süreç neticesinde gerçekten az da olsa yüreğimize bir su serpildi. Kendisi bu dünyada devletimizin adaletinde hesap veremedi ancak öbür tarafta gerçekten elimiz yakasında olacak. Biz bu konuda devletimizin her türlü emrindeyiz. Gazi olarak yarım bıraktığımız işi devletimiz görev verirse Şehit olarak tamamlamak isteriz.“ ifadeleriyle açıklamasına son verdi.

“HAYVANLARDAN DAHA ÖTE BİR ÖLÜM YAŞADI”

EMŞAV Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Özdemir’in açıklamalarından sonra, EMŞAV İl Başkan Yardımcısı Nazım Okyay da açıklamalarda bulundu.
Nazım Okyay, “2300 yıllık Türk mazisinin birer neferleri olarak aldığımız haber neticesinde çok mutluyuz. Gönül isterdi ki bütün terör elebaşlarının hukuk karşısında mücadele verip idam edilmesi. Lakin yaşanılan neticede hukukumuz buna el vermiyor. Biz inanıyoruz ki; FETÖ elebaşının uyuz eşekler gibi tepine tepine öldü. Çok sevindik. Buradan hayvan hakları ile mücadele eden insanlara da saygısızlık etmek istemiyoruz ama neticesinde hayvanlardan daha öte bir ölüm yaşadığı için çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

“251 ŞEHİDİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN”

15 Temmuz’da yapılan darbe girişiminde şehit olan 251 vatandaşı rahmet ile anarak konuşmasına devam eden Okyay, “15 Temmuz'da 251 şehidimiz var. Hepsini rahmetle yad ediyoruz. Rabbim inşallah bizleri hepsinin şefaatine nail eylesin.” şeklinde dualar etti.
Okyay; “Gençlerimize şunu da söylemek istiyoruz: Atasını bilmeyen it peşinde gezer. Özellikle 2300 yıllık bir mazimize sahip olmamız sebebiyle mazimizi çok iyi bilelim, atalarımızı çok iyi bilelim; it peşinde gezmeyelim istiyoruz. Çeşitli cemaatler, dernekler, tarikatlar olabilir. Fakat devlet düsturuyla hareket eden hiçbir insanın, hiçbir cemaatin, hiçbir tarikatın övgüsünde hareket etmemesi konusundayız.” ifadelerini kullandı.

“DARISI DİĞER TERÖRİST VE VATAN HAİNLERİNİN BAŞINA”

Nazım Okyay konuşmasının devamında, “Devlet bir bütündür, devlet milletiyle bütündür. Biz millet olarak hiçbir zaman hiçbir teröriste, hiçbir yapılanmaya mahal vermeyeceğimizi, bunlara fırsat vermeyeceğiz. Her zaman son damlasına kadar da olsa, gazi de olsak şehit olmak için yaşayacağımızı bilmelerini istiyorum. Rabbimizden bizim niyazımız; oluk oluk dua ederek şehit olmak. Bu fırsatı bize sunarlarsa da çok mutlu oluruz. Biz her zaman daima devletimizin ve hukukumuzun yanındayız. Bu haberlerin devamının gelmesini de ümit ediyoruz. Darısı diğer terörist ve vatan hainlerinin başına diyoruz.” dedi.

“SON VATAN HAİNİ TEMİZLENENE KADAR MÜCADELEMİZ SÜRECEK”

EMŞAV Okyay; “Bu vesileyle özel harekat gazilerimiz başta olmak üzere, 52 arkadaşımızın 15 Temmuz'da cenazeleri nasıl kaldırdığını biz biliyoruz. Yanan cenazeleri ve tabuta hiçbir şey bulamayıp da taş koyduğumuzu bağrımıza taş bastığımızı en iyi bilenlerdeniz. Bu kararlılıkla, azimle devam edeceğiz. Halkımızın şüphesi olmasın. Biz hiçbir zaman 15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız. Bunun için elimizden geleni de yapacağız. Son terörist, son vatan haini temizlenene kadar da mücadele edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın!” şeklinde sözlerini tamamladı.

Bakmadan Geçme