'Teröre 'yeter artık' diyoruz'

Afyon Muhtarlar Derneği Onursal Başkanı ve Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, ülkede son günlerde meydana gelen terör olaylarının her kesimi üzdüğünü, terörün son bulması gerektiğini söyledi Afyon Muhtarlar Derneği Onursal Başkanı ve Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, terörün sona ermesi için herkesin üzerine görev düştüğünü, muhtarlar olarak göreve hazır olduklarını açıkladı. Karaali, 'Barış Süreci ile [&hellip]

Afyon Muhtarlar Derneği Onursal Başkanı ve Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, ülkede son günlerde meydana gelen terör olaylarının her kesimi üzdüğünü, terörün son bulması gerektiğini söyledi

Afyon Muhtarlar Derneği Onursal Başkanı ve Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, terörün sona ermesi için herkesin üzerine görev düştüğünü, muhtarlar olarak göreve hazır olduklarını açıkladı. Karaali, “Barış Süreci ile ilgili Türkiye’yi dolaşan Akil İnsanlar’a soruyorum. Halkın kanaat önderleriyle, yani muhtarlarla ve Emniyet yetkilileriyle görüştünüz mü? Aksaklıklar var mı, diye sordunuz mu? Tek temennimiz o eski huzur ortamının geri gelmesidir. Herkesi sağduyulu ve uyanık olmaya davet ediyorum. Rabbim sabr-ı cemiller nasip etsin. Güvenlik güçlerine dualarımız devam etsin. Güzelim vatanımızı savunurken bizlerin huzurlu ortamda yaşamamız için kendileri şehit olan tüm asker, polis ve kamu görevlilerine Allah rahmet eylesin. Gazilere de acil şifalar dilerim. Ülke bizim ülkemiz, Afyon bizim Afyonumuz. Huzurlu yaşamak için ne gerekiyorsa yapalım. Şu anda terörle mücadele eden güvenlik güçleriyle dualarımızı eksik etmeyelim. Teröre ‘yeter artık’ diyelim. Afyon Muhtarlar Derneği Onursal Başkanı olarak terörü besleyenleri ve terörü lanetliyoruz. Ülkemizin huzura kavuşması için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.
DIŞ MİHRAKLARA
KARŞI TAVIR KOYALIM
Terörün ülkenin başına kâbus gibi çöktüğünü söyleyen Karaali, “Yıllardır bu ülkenin başına bela olan, kâbus gibi çöken terör çözülmeli. Her gün şehit haberi duymaktan yüreklerimiz acıyor. Halkın hür iradesiyle seçilen, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan milletvekilleri, iktidar-muhalefet bir araya gelerek sağduyu ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bu sorunu çözün. Çünkü analar, babalar ağlamasın, çocuklar yetim kalmasın. Yıllardır ülkemizde oynanan oyunlara karşı kendimizi uyanık tutalım. Dış mihraklar, güzel ülkemizin huzurlu ve mutlu olmasından huzursuz oluyorlar, dışarıda birçok ülkenin rejimini yıkarak kendilerine rant sağlıyorlar. Bizler bu oyuna gelmeyeceğiz ve bu mihraklara fırsat vermeyeceğiz. Halkın seçtiği kişiler olarak bunları tek tek anlatıp uyanık olmamız gerektiğini söyleyeceğiz. Hatta ülkemizi karıştıran ülkelerin mallarına boykot uygulayalım. Ekonomik olarak onlara karşı tavrımızı koyalım” diye konuştu.
HAK DA HALK DA HESAP SORAR
Ülke üzerinde oynanan oyunların açığa çıktığını aktaran Karaali, şöyle devam etti:
“Huzur ortamı tesis edilen ülkemiz her gün şehit haberleriyle sarsılmakta, özellikle güvenlik güçlerimize yapılan saldırılar hat safhada. Elbette bu ortala çanak tutanlar var. Rabbim bunları ıslah etsin, gece-gündüz demeden yapılan haince planlar deşifre olmaktadır. Ciğerlerimiz yanıyor, kalbimiz sıkışıyor. Güzelim ülkemizin terörle anılmasını istemiyoruz. Halkın kanaat önderleri ve seçilmiş kişiler olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Yeter ki ülkemiz huzura kavuşsun. Burada herkese seslenmek istiyorum. Görevlerimizi yapamaz isek Hak da halk da zamanı geldiğinde bu sorumluluktan kaçanlara hesap sorar.”
>> Murat ARISOY’un haberi

Bakmadan Geçme