Teröre karşı tek yürek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını kınadığını belirtirken, Ülkemiz üzerinde hain emelleri olanların birlik ve beraberliği bozamayacaklarını ifade etti.Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’da, ana muhalefet partisi olarak görev üstlenmeye hazır olduklarını belirterek, İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı istifaya davet etti. Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ise, 1000 yıllık [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınadığını belirtirken, Ülkemiz üzerinde hain emelleri olanların birlik ve beraberliği bozamayacaklarını ifade etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’da, ana muhalefet partisi olarak görev üstlenmeye hazır olduklarını belirterek, İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı istifaya davet etti. Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ise, 1000 yıllık kardeşliğin kimse tarafından bozulamayacağını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla Anıtpark’ta “terörü protesto” eylemi yaptı. CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, “Başkentimizin ortasında böylesine patlamalar, güvenlik zaafiyeti endişesine neden oluyor. Bu zaaf bir an önce aşılmalı” dedi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise, “Kim ne yaparsa yapsın, aziz milletimiz teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır ve vatan hainleri asla emellerine kavuşamayacaktır” dedi.
Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çelik’de yapığı açıklamada, hainlerin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını ifade etti. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdal Sayar’da Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınadı. Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu’da, hep birlikte teröre, ve eylemlerine, kan ve şiddete hayır denmesi gerektiğini kaydetti.

İnsanlıktan nasibini almamış caniler

 Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ankara’da meydana gelen terör saldırısına ilişkin yayınladığı başsağlığı mesajında menfur saldırıyı şiddetle lanetlendiğini söyledi

Ülkemiz üzerinde hain emelleri olanların birlik ve beraberliği bozamayacaklarını ifade eden Başkan Burhanettin Çoban tarih boyunca sevgi, dostluk ve barışın hakim olduğu bu kutsal vatan topraklarını parçalamak isteyen mihrakların sinsice yürüttükleri terör eylemiyle hedeflediklerine asla ulaşamayacaklarını dile getirdi. Başkan Çoban, “İnsanlıktan nasibini almamış caniler tarafından yapılan saldırıda şehadet mertebesine ulaşan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride bıraktıkları aile ve yakınlarına sabr-ı cemil dilerken, aynı saldırıda yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin ve ülkemizin başı sağolsun” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Köksal: İçişleri Bakanı istifa etmeli

Ankara’da yaşanan patlama dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Cumhuriyet Halk Partisi
Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı istifaya davet etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla mesaj yayınladı. Köksal, “Ankara’da Güvenpark yakınlarındaki patlamayla yıkıldık. Yeter artık İçişleri Bakanı bu ülkede ne işe yarıyor? O koltukta hâlâ nasıl oturuyor?” dedi.
Köksal, ana muhalefet partisi olarak görev üstlenmeye hazır olduklarını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, terörle mücadele konusunda her türlü siyasi sorumluluğu üstlenmeye hazır olduğumuzu kamuoyu huzurunda bir kez daha teyit ediyoruz” diye konuştu.
ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR
Köksal, şöyle devam etti:
“Ateş düştüğü yeri yakıp kavuruyor kül ediyor. Masum insanlar ölüyor. Orada biz de olabilirdik çocuklarımız ailemizden biri de olabilirdi. Teröre teröristlere lanet olsun. Yayın yasağı yaparak neyi gizlemek istiyorsunuz? Ülke kan gölüne dönmüş. Sorumluluğu üstlenip ‘güvenliği sağlayamıyoruz’ diyeceğinize vatandaşın haber alma hakkını elinden alıyorsunuz. Bu üzüntü verici saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralanan yurttaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

“1000 yıllık kardeşliğimizi kimse bozamaz”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Ankara Kızılay’da meydana gelen terör saldırısı ile
ilgili bir basın açıklaması yaptı. Parsak, 1000 yıllık kardeşliğin kimse tarafından bozulamayacağını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkara-hisar Milletvekili Mehmet Parsak, Ankara saldırısı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Ankara’da son beş ayda üçüncüsü gerçekleşen bombalı terör saldırılarının Türk Milletinin birliğine ve bütünlüğüne karşı yapıldığı şüphesizdir. Ancak Türk Milletinin bütünlüğünü ve 1000 yıllık kardeşliğini hiçbir terör yapılanmasının bozamayacağı iyi bilinmelidir. Çünkü Türk Milleti kökleri derinlerde olan, başı göğe bakan asil ve güçlü bir iradeye sahiptir” dedi.
Parsak, “Gün gelecek Türk Milleti gerçek iradesini ortaya koyarak tüm sorumlulardan ve eli kanlı teröristlerden hesap soracaktır. Tüm milletimize derin üzüntüler yaşatan bu terör saldırısının bir benzerinin daha yaşanmaması için Yüce Allah’a dua ediyor, sorumluları sorumluluk almaya ve gerçek anlamda terörle mücadele etmeye davet ediyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Teröre sessiz protesto

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla Anıtpark’ta “terörü protesto” eylemi yaptı. CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, “Başkentimizin ortasında böylesine patlamalar, güvenlik zaafiyeti endişesine neden oluyor. Bu zaaf bir an önce aşılmalı” dedi

Ankara’da meydana gelen terör saldırısından sonra CHP İl Başkanlığı, teröre karşı sessiz protesto gerçekleştirdi. Anıtpark’ta toplanan CHP üyeleri, terörü hep birlikte lanetlediler. Sessiz protesto hakkında açıklama yapan CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, “7 Haziran’dan bu yana Türkiyemizin başkentinde 3’üncü büyük patlama gerçekleşti. Başkentimizin ortasında böylesine patlamalar, güvenlik zaafiyeti endişesine neden oluyor. Bu zaaf aşılmalı, bu zaafı aşmak da ülkeyi yönetenlerin görevi. Amerika Birleşik Devletleri’nin bir gün öncesinde ‘Ankara’da terör eylemi olacak’ uyarısından da çıkarılacak çok anlamlar vardır” dedi.
TERÖR LANETLENECEK
BİR SUÇTUR
CHP olarak ülkede kardeşliğin tesis edilmesini istediklerini söyleyen Demirkırkan, “İstiyoruz ki artık canımız yanmasın, vatandaşlarımız hayatlarını kaybetmesin. Terör, lanetlenecek bir suçtur, bu suçu işleyenlere ve destek olanlara da gereken cezalar verilmelidir. Ama önce bu suçu işleyenleri ve destek olanları istihbarat örgütlerimiz tespit etmelidir” ifadelerini kullandı.  (Kocatepe Haber Merkezi)

Çelik: Terörü milletçe lanetliyoruz

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çelik, sivil vatandaşları hedef alan terörün, kanlı ve kirli yüzünü Ankara’da gösterdiğini belirtirken, terörist saldırıyı milletçe lanetlediklerini açıkladı

Şube Başkanı Abdullah Çelik, terörü yapanların hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını, milletin azim ve kararlılığının hiçbir zaman ortadan kalkmayacağını belirtti.
“Milletimizin başı sağ olsun. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar; ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz” diyen Çelik; “Ülkemize, milletimize, güvenlik görevlilerimize ve geleceğimize yönelen hain saldırıları lanetliyoruz. Terör örgütleri ve onları maşa olarak kullananlar bilmelidirler ki ülkemizin huzur ve güven için ortaya koyduğu mücadele devam edecektir. Milletimizin ortaya koyduğu hedefleri engellemeye yönelik, ülkemizin yolunu kesmeye çalışanlar, Türkiye’nin yolunu kesemeyecekler, ülkemizi çıktığı kararlı yoldan döndüremeyeceklerdir. Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Terörü hangi adresten gelirse gelsin, reddediyor ve kınıyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Sayar, hain saldırıyı kınadı

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Erdal Sayar, Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınadı

Erdal Sayar, Kızılay’da sivil vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bir noktada gerçekleşen acımasız ve hain saldırıyı şiddetle kınadığını dile getirdi.
Beş ay içerisinde 3. kez gerçekleşen nefret dolu saldırılar nedeniyle büyük bir üzüntü içerisinde bulunulduğunu kaydeden Sayar; “Saldırıyı gerçekleştirenlerin insanlık değerleri yoktur. Adalet önünde bunun hesabını vermelilerdir. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik bu hain saldırıların artık son bulmasını temenni ediyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Hain saldırılar birlikte kaldırılacak

Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, ama ancak demeden hep birlikte
 teröre, ve eylemlerine, kan ve şiddete hayır denmesi gerektiğini, hain
saldırıların birlikte hareket etmekle kaldırılacağını söyledi

Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, Ankara’da terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diledi.
Terörün, toplumun huzur ve kardeşlik duygularını hedef aldığını belirten Muharrem Uslu şu ifadelerin kullandı: “Son 6 ayda meydana gelen terör saldırılarından dolayı büyük bir üzüntü içindeyiz. Terörün, terör örgütlerinin ve teröristlerin rengi, dili, vatanı, dini, mezhebi, ideolojisi, hedefi ne olursa olsun bunlara karşı birlik olmalıyız. Ama ancak, fakat ve lakin demeden hep birlikte teröre, terör örgütlerine, teröristlere, terör eylemlerine, kan ve şiddete hayır demeliyiz. Bu hain saldırıları hep birlikte ortadan kaldıracağız. Türk Milletinin başı sağ olsun.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme