Teröre karşı bir ve beraber olalım

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, terör saldırılarının arttığını, ancak Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğinin kesinlikle bozulmayacağını belirtti. Şenol, “Hain terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ederken peş peşe gelen şehit haberleri yüreklerimizi yakmaktadır” dedi.Şenol, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“Van, Mardin ve Hakkari’de yaşanan çatışmalarda şu ana kadar onüç askerimiz ve bir köy korucumuz şehit olmuştur.Şehitlerimizin [&hellip]

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, terör saldırılarının arttığını, ancak Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğinin kesinlikle bozulmayacağını belirtti. Şenol, “Hain terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ederken peş peşe gelen şehit haberleri yüreklerimizi yakmaktadır” dedi.
Şenol, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Van, Mardin ve Hakkari’de yaşanan çatışmalarda şu ana kadar onüç askerimiz ve bir köy korucumuz şehit olmuştur.Şehitlerimizin iki tanesi de Afyonkarahisar’lıdır.
Bu topraklarda kirli emellerini gerçekleştirmeye çalışan karanlık eller saldırılarını iyice artırmakta ve ülkemize kefen biçmeye çalışmaktadırlar.Ancak şunu çok iyi bilmelidirler ki, bu millet kendisine yönelik bu kirli oyunları bozacak, yapılan bütün planları boşa çıkaracaktır.Milletimizin birliği, dirliği ve beraberliği asla bozulmayacak, bin yıldır kanla suladığımız bu topraklarda huzur ve barış içinde yaşamaya devam edeceğiz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme