• Haberler
  • Genel
  • 'Teröre destek verenleri lanetliyoruz' – Kocatepe Gazetesi

'Teröre destek verenleri lanetliyoruz' – Kocatepe Gazetesi

Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, yaptığı açıklamada teröre destek verenleri lanetlediklerini aktardı Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler A Grubu’da mücadele eden Afyon Belediyespor Ankara’da yaşanan terör olaylarından dolayı iptal edilen maçını bugün saat 14.00’de oynayacak. Takımlar hakkında bilgi veren Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, 'Basketbolcular haftalık antrenmanlara dün itibariyle başladı. Voleybolcular Adana’daki lig maçı bugün [&hellip]

“Teröre destek verenleri lanetliyoruz”

Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, yaptığı açıklamada teröre destek verenleri lanetlediklerini aktardı

Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler A Grubu’da mücadele eden Afyon Belediyespor Ankara’da yaşanan terör olaylarından dolayı iptal edilen maçını bugün saat 14.00’de oynayacak.
Takımlar hakkında bilgi veren Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, “Basketbolcular haftalık antrenmanlara dün itibariyle başladı. Voleybolcular Adana’daki lig maçı bugün oynanacak. Voleybol takımı Adana’dan dönmedi. Bu terör olaylarından dolayı iki gün daha fazladan Adana’da kaldı. Uzak olduğu için gidip gelmesi sorun olacaktı. Federasyon’la görüşmemiz sonucunda Salı günü maçımızı oynayabileceğimiz söylendi. Bizde takımın Adana’da kalması için girişimlerde bulunduk. Orada salon tek ve o salonu rakip takımla ortaklaşa kullandılar. Antrenman konusunda bize gerekli desteği gösterdiler ve antrenman yapmamızı sağladılar. Maçımızı bugün saat 14.00’de oynayacağız.” dedi.
“BÖYLE OLAYLAR BİZİ VE
OYUNCULARIMIZI ÜZMÜŞTÜR”
Terör olaylarını lanetlediklerini söyleyen Başkan Aydoğan, “Böyle olayların olması Türk Milleti’ni bizi ve sporcularımızı üzmektedir. Böyle olayları kesinlikle kınıyoruz. Tasvip etmiyoruz, buna destek verenleri de lanetliyoruz. Bu yaşananlar istenmeyen olaylardır. Terörü lanetlemek konusunda Türk milletiyle aynı görüşe sahibiz, teröre destek verenleri de lanetliyoruz.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme