• Haberler
  • Genel
  • 'Terör Ve 'DEM' Sevici Partileri Milletimiz Unutmaz'

'Terör Ve 'DEM' Sevici Partileri Milletimiz Unutmaz'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, ana muhalefetin Belediye Başkan adaylarına sert çıkıştı. Özkaya, 'Bugün bazı adayların, partilerinin adını anmadan milletimizin desteğini istediğini görüyoruz. Onlara şunu hatırlatmak istiyoruz, siz partinizden utanıyorsunuz, partinizin terör seviciliğini, 'DEM' seviciliğini unutturmak istiyorsunuz. Ama milletimiz unutmaz.' dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Dr. Hasan Arslan yerel seçim propaganda çalışmaları için TBMM’de genel kurul toplantısı olmadığı günleri sahada geçiriyorlar.

DİNAR’DA CUMHUR İTTİFAKINDAN BİRLİK MESAJI

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle sahaya inen AK Parti Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Dr. Hasan Arslan, ilçelerde, beldelere AK Parti adaylarına destek istiyor. Özkaya ve Arslan hafta sonu Başmakçı, Dazkırı, Evciler, Dinar ve Sinanpaşa İlçeleri ile Haydarlı, Tatarlı, Kırka, Küçükhüyük, Düzağaç Beldelerinde AK Partili Belediye Başkan adaylarının Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarını yaptılar.

“CUMHURBAŞKANIMIZA MAHCUP OLMAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Milletvekilleri Özkaya ve Arslan, ortak yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler: “31 Mart’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a mahcup olmamak, ilçelerimizin ve beldelerimizin gerçek belediyecilik buluşmaları için var gücümüz ile çalışıyoruz.” dediler.

Haber

“PARTİSİNDEN UTANIP DEM SEVİCİLİĞİNİ UNUTTURMAK İSTEYENLERİ MİLLET UNUTMAZ”

AK Parti Milletvekili Özkaya, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “, AK Parti Belediyecilik hareketi olarak ortaya çıkmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki başarısının bir tezahürü olarak AK Parti Türkiye’de iktidar olmuştur. Bizim Belediyecilik anlayışımız milletimize hizmet ve eser üretmektir. Bizim Belediyecilik anlayışımız milletimizin emrinde, belediye ve kamu imkânlarını milletimize hizmette bir araç olarak kullanmaktır. Çok şükür, 2019 seçimlerinde Afyonkarahisar’da AK Partili belediyeler adına milletimize verdiğimiz sözlerin neredeyse tamamını yerine getirdik. Milletimizin desteği ile yeni bir destan yazmak için yola koyulduk. Tabi bugün bazı adayların, partilerinin adını anmadan milletimizin desteğini istediğini görüyoruz. Onlara şunu hatırlatmak istiyoruz, siz partinizden utanıyorsunuz, partinizin terör seviciliğini, ‘DEM’ seviciliğini unutturmak istiyorsunuz. Ama milletimiz unutmaz. Biz milletimize güveniyor, inanıyoruz. Milletimiz yerel ve merkezi hükümet uyumunun ne kadar önemli olduğunun farkında ve tercihini doğru, dürüst, güvenilir ve merkezi yönetimle uyumlu adaylardan yana kullanacağına da inanıyoruz.”

“İNŞALLAH 60 BELEDİYEMİZ DE ZAFERLE SONUÇLANACAK BİR SEÇİM OLACAK”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Arslan, ilçeler ve beldelerde katıldığı açılış ve toplantıların ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Önümüzdeki beş yılın hizmetle dolu dolu geçmesi için adaylarımızla sahada adım adım geziyor, tüm vatandaşlarımızı dinliyor, beş yıl boyunca adaylarımızdan neler beklediklerini dinliyoruz. Elbette adaylarımızın projeleri, elbette her türlü detayı düşündüklerini biliyoruz ancak vatandaşın beş yılda ne yapmamızı istediğini dinlemek için sahalardayız. İnşallah 60 Belediyemizde zaferle sonuçlanacak bir seçim olacak.”

Haber

Bakmadan Geçme