• Haberler
  • Genel
  • 'Terör örgütü silah bırakıncaya kadar operasyonlar sürecek”

'Terör örgütü silah bırakıncaya kadar operasyonlar sürecek”

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Eski Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner’e ait olduğu iddia edilen ses kayıtları için yorum yapmadı. Eroğlu, “Terör örgütü silahı bırakıncaya kadar operasyonlar sürecek” dedi Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Eski Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner’e ait olduğu iddia edilen ve internete düşen ses kayıtlarıyla [&hellip]

“Terör örgütü silah bırakıncaya kadar operasyonlar sürecek"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Eski Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner’e ait olduğu iddia edilen ses kayıtları için yorum yapmadı. Eroğlu, “Terör örgütü silahı bırakıncaya kadar operasyonlar sürecek” dedi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Eski Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner’e ait olduğu iddia edilen ve internete düşen ses kayıtlarıyla ilgili yorum yapmayan Eroğlu, “Konu benimle alakalı değil” dedi.
Hükümetin terörle mücadelede kararlı olduğunu hatırlatan Eroğlu, “Terörün inşallah bir an önce bitirilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Büyük bir operasyon başladı. Bayram sonunda da operasyonlar devam edecek. Terör örgütü silahı bırakıncaya kadar devam edecek” diye konuştu. Kara harekatını olup olmayacağı sorusuna ise Eroğlu, “O tür şeyler yeri gelince açıklanır. Türkiye kuvvetli bir ülkedir. ordumuz güçlüdür. Hükümetimiz kararlıdır.Gerekli hareketi gösterecektir. Terörle mücadele tam gaz sürecek” ifadelerini kullandı.
Zafer Müzesi için alınmış karar yok
Afyonkarahisar’la ilgili soruları da yanıtlayan Bakan Eroğlu, Zafer Müzesi ile ilgili henüz alınmış bir kararın olmadığını belirtti. Eroğlu, Afyonkarahisar’da geniş bir meydana ihtiyaç olduğunu, bu bakımdan bir arayış içine girildiğini, bu anlamda vatandaşın da görüşünü almak suretiyle bu konunun tartışıldığını vurguladı. Kent Ormanı’nın isminin bu yöntemle bulunduğuna dikkat çeken Eroğlu, Zafer Müzesi’nin başka bir yere taşınıp taşınmasının yanında Panoramik Müze’nin yerinin de vatandaş tarafından belirleneceğini bildirdi.
Eroğlu, “Muhalefet partilerinin milletvekilleri de müjde verecek mi” sorusuna ise “Talebe göre müjdeleri paylaşabiliriz” yanıtını verdi. Eroğlu, Şuhut’un Akyuva beldesindeki su anlaşmazlığının da çözüldüğünü kaydetti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme