Terör olayları konuşuldu – Kocatepe Gazetesi

Terör olaylarına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, terörle mücadele sırasında şehit ve gazilerimizin ailelerine yapılan destekler masaya yatırıldı. Ülkemizin güvenliğini tehdit eden içerde ve dışarıdaki terör unsurlarına yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdüğüne vurgu yapılan ziyarette kurumlararası işbirliğine de dikkat çekildi.Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ziyaretinden dolayı İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma’ya teşekkür ederken Jandarma [&hellip]

Terör olaylarına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, terörle mücadele sırasında şehit ve gazilerimizin ailelerine yapılan destekler masaya yatırıldı. Ülkemizin güvenliğini tehdit eden içerde ve dışarıdaki terör unsurlarına yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdüğüne vurgu yapılan ziyarette kurumlararası işbirliğine de dikkat çekildi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ziyaretinden dolayı İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma’ya teşekkür ederken Jandarma Komutanı Albay Sırma ise Başkan Çoban’a çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme