Terör bitsin ama ülkem bölünmesin

MHP İl Başkanı Aziz Aslan ve il yönetim kurulu üyeleri siyasi parti yönetimlerine ziyareti sürdürüyor. Aslan, ziyaretlerinde “Terör bitsin ama ülkem bölünmesin” sloganını sıkça tekrarlayarak ortak müşterek olan vatan konusunda hassasiyet çağrısında bulundu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri dün BBP ve SP İl Başkanlıklarına ziyaretlerde bulundular.ÜLKEMİZİN [&hellip]

Terör bitsin ama ülkem bölünmesin

MHP İl Başkanı Aziz Aslan ve il yönetim kurulu üyeleri siyasi parti yönetimlerine ziyareti sürdürüyor. Aslan, ziyaretlerinde “Terör bitsin ama ülkem bölünmesin” sloganını sıkça tekrarlayarak ortak müşterek olan vatan konusunda hassasiyet çağrısında bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri dün BBP ve SP İl Başkanlıklarına ziyaretlerde bulundular.
ÜLKEMİZİN BÖLÜNMESİNE KARŞIYIZ
MHP heyeti ilk ziyaretini BBP İl Başkanı Abdullah Karadağ ve partililere yaptılar. Ziyaret sırasında konuşan MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Türkiye üzerinde son aylarda gelişen olayların vatandaşların ve kendilerinin yüreğini sızlattığını ifade etti. Aslan, son aylarda kamuoyunu bilgilendirme adına yaptıkları açıklamalarında da sıkça söyledikleri şekilde siyasi parti mensupu olma ötesinde Türk milletinin mensubu olarak, sorumlu vatandaşlık bilinci ile hareket ettiklerini vurguladı. Aslan; “İlimizde bulunan TBMM’de grubu olsun olmasın, ülke siyasetine hizmet etmekte olan bütün siyasi partileri ziyaret ediyoruz. Ziyaretimizin üçüncü durağı olan BBP İl yönetimine ev sahiplikleri ve misafirperverliklerine teşekkür ediyoruz. Bizler MHP mensupları olarak elbette terörün bitmesini istiyoruz ancak ülkemizin bölünmesine kesinlikle karşıyız. Sloganımız terör bitsin ama ülkem bölünmesindir. Bu milletin milli ve manevi değerlerini hiçe sayarak milletin değerleri ve omuzları üzerinde prestij kazanmış ama içinden çıktığı milletin öz değerleriyle hiç uyuşmamıştır. Bütün olumsuzluklara birlikte hareket tarzı geliştirebilmek için ziyaretlerde bulunuyoruz. Duygu sömürüsü yapmıyoruz güzelce sorup soruştursunlar. Bu yanlıştan dönsünler istiyoruz. Akil adam dedikleri neyi ifade edecekler? Birlikte oluşturmayı düşündüğümüz tepki platformuna katkı sağlayacaklarını düşündüğüm BBP il yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.
ÇÖZÜM SÜRECİ
ALDATMACA
Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Abdullah Karadağ, MHP İl yönetiminin ziyaretinden memnuniyet duyduklarnıı belirtti. Karadağ, Türkiye’nin içinde bulunduğu kritik süreçte birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğini kaydetti. Ülkenin bütünlüğü konusundaki düşüncelerinin MHP ile paralel olduğunu belirten Karadağ; “Çözüm süreci diye ifade edilen sürecin bir aldatmaca olduğunu düşünmekteyiz. İçeriğinin ne olduğu belli değil. Bunun kamuoyuna duyurulması gerektiğini, içeriğinde tam manasıyla ne olduğunun açıkça ifade edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. En azından meclisteki diğer siyasi partilere durumun detaylarıyla anlatılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu ülke sadece belli bir grup fikriyatın inisiyatifine bırakılmaz. Bu ülkede tüm vatan kesiminin emeği ve kanı var. Hükümet yetkililerine seslenmek istiyorum. Yaptıkları görüşmelerin kanuna uygun olup olmadığı belli değil. Bir terörist başı ile müzakere edilmesini doğru bulmuyoruz. Ülkemizin içine sokulmak istendiği geri dönülmez bir durumun geçtiğini düşünüyoruz. Sonuçta federasyona daha ileriki aşamada bölünmeye gidecek bir yolun açıldığını düşünmekteyiz.” diye konuştu.
AKİL ADAMLAR BURADA
MHP heyeti dün ikinci parti ziyaretini SP İl Başkanlığı yönetim kurulu üyelerine yaptı. Dördüncü parti ziyaretini SP’ye yapmaktan büyük şeref duyduklarını söyleyen MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Türkiye’de son aylarda yaşanan olayların yüreklerini sızlattığını belirtti. Aslan şöyle konuştu: “Bizler bu vatanın evlatları olarak vatanın bölünmez bütünlüğünün tehlikede olduğunu, milletin gereksiz yere kafasının karıştırılarak 90 yıllık TC’den rahatsız olmayan bu milletin TC ibaresi her kimi rahatsız etmişse bu ibarenin kaldırılmasından başlayarak bu milletin bin yıllık kardeşliğini bozma yolunda hızlıca ve terör örgütünün hoşuna gideceği şekilde, Türk ve İslam düşmanlarının gülecekleri biçimde bir yola sokulmuşlardır. Bundan rahatsız olduğumuzu kamuoyuna ifade ediyoruz.” şeklinde konuştu.
SP İl Başkanı Adnan Şenel, MHP heyeti ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini ifade etti. Şenel şöyle konuştu: “Konu ülke bütünlüğü olduğunda hepimizin birleşmesi lazım. Akil adamlar burada başka yerde aramaya gerek yok. Ama ne üdüğü belirsiz kimseler akil adam yaratılırsa kaos yaratılır. Biz birlik ve beraberlik içinde tüm milletimizin tüm İslam aleminin kurtuluşu, menfaati doğrultusunda kardeşçe kucaklaşmak zorundayız. Genel merkezimizde terör örgütü ile müzakerinin değil mücadelenin olacağı noktasında açıktır. MHP heyetine gösterdikleri duyarlılığa teşekkür ediyoruz. Biz her zaman her yerde hayra motor şerre tren olacağız.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme