• Haberler
  • Siyaset
  • Terör AK Parti’yi değil, bütün milletimizi hedef alıyor

Terör AK Parti’yi değil, bütün milletimizi hedef alıyor

Her hafta Salı günleri düzenlenen basın toplantısında gazetecilere parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, yaşanan terör olaylarına değinerek, 'Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürecek. Hainler emellerine ulaşamayacak' dedi. Terörün her türlüsünü lanetlediklerini vurgulayan Yurdunuseven, terörün Türkiye'de hedeflerine ulaşamayacağını ifade etti.ANAMUHALEFETE ELEŞTİRİHükümet olarak terörle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini de vurgulayan [&hellip]

Her hafta Salı günleri düzenlenen basın toplantısında gazetecilere parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, yaşanan terör olaylarına değinerek, “Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürecek. Hainler emellerine ulaşamayacak” dedi. Terörün her türlüsünü lanetlediklerini vurgulayan Yurdunuseven, terörün Türkiye’de hedeflerine ulaşamayacağını ifade etti.
ANAMUHALEFETE ELEŞTİRİ
Hükümet olarak terörle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini de vurgulayan Yurdunuseven, “Bir tek terörist kalmayıncaya kadar operasyonlar devam edecektir. Hükümetimiz kararlıdır. Terör örgütü ile mücadelesini sürdürecektir. Türkiye’yi eski Türkiye yapmak isteyen odaklar hedeflerine ulaşamayacaktır. Biz tabi ki teröre karşı birlikte kol kola gelelim, birlikte hareket edelim, birlikte mücadele edelim terörü sonlandıralım istiyoruz. Sonuçta bu terör sadece AK Partililere yada başka partilere değil bütün milletimize, bütün sivil halkımıza yapılan bir müdahale biz bunun önüne geçmek istiyoruz mutlaka ama Ana muhalefet partisinin söylemleri ile yaptıkları birbirini ile uyumlu değil, yapılan istifa çağrısı terör ağzıdır bana göre bir yandan her şeyi yapalım diyorsunuz bir yandan da bakan istifa etsin hükümet istifa etsin diyorsunuz bunlar birbiri ile çelişen açıklamalardır. Terörle mücadelede şehit olan asker, polis ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımızda acil şifalar diliyoruz” dedi.
MHP TEKLİF ETTİ, CHP KARŞI ÇIKTI
Bir basın mensubunun “Teröre karşı diğer partilerle birlikte hareket etmeyi düşünmüyor musunuz” sorusunu da yanıtlayan Yurdunuseven, “O soruyu MHP İl Başkanı Raşit Demirel’e sorun. Sayın Demirel, böyle bir teklifle bize geldi; fakat CHP, ‘AK Parti’nin olduğu yerde biz yokuz’ demiş. O nedenle teröre karşı ortak bir yürüyüş yapılamadı” ifadelerini kullandı.
İSTİŞARE
TOPLANTISININ YERİ NETLEŞMEDİ
Yurdunuseven, AK Parti İstişare Kampı’nın Mayıs ayında Afyonkarahisar’da yapılıp yapılmayacağı sorusuna ise “İstişare Toplantıları 6 ayda bir yapılıyor. Bize Afyonkarahisar’da yapılacağı ya da Ankara’da yapılacağı ile ilgili bir bilgi gelmedi. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun toplantıların Afyonkarahisar’da devam etmesi yönünde bir beyanı oldu” dedi. >> Murat ARISOY’un haberi

Bakmadan Geçme